Solar Magazine - Energieloket de Meierij
Secretaris van Rooijstraat 13
5261EP Vught (Nederland)
Contact: Norbert van Wijk & Peter van den Heuvel
Telefoon: +31 (0)6 22 91 36 91 | +31 (0)6 54 33 81 53
Producten:
 • Zonnepanelen
 • Zonnecollectoren en zonneboilers
 • Pvt-panelen
 • Warmtepompen
 • Batterijen
 • Laadpalen elektrische auto’s
Installeert bij:
 • Woningen
 • Bedrijven
 • Overheden
 • Non-profitorganisaties
Actief in:
 • Nederland

Energieloket de Meierij

Het verduurzamen van uw bedrijfspand!

Het energieloket introduceert innovatieve energieoplossingen voor bedrijven. Duurzame energie, autonoom opgewekt door eigen installaties. De juiste keuze voor de beste duurzame oplossing, dát is waar wij beheerders en eigenaren van bedrijfspanden in begeleiden. Onafhankelijk onderzoek, advies en realisatie met respect voor mens, milieu en uw organisatie!

Wij leren onze klanten graag wat beter kennen. Niet alleen omdat dat prettig samenwerken is maar ook omdat we alleen dan het beste advies kunnen uitbrengen. Om zeker te weten dat onze klanten het hoogste rendement behalen bestaat ons onderzoek uit vier onderdelen:

1. De wensen van de klant
Iedere ondernemer heeft een andere reden om het bedrijfspand te verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan een lagere energierekening, imagoverbetering, CO2 besparing of een beter energie label. Doordat de wensen van tevoren al onderzocht worden, sluit het advies daar naadloos op aan.

2. De mogelijkheden van het pand
Bij verduurzaming van je bedrijfspand, denk je al snel aan zonnepanelen. Maar wat nu als je een dak hebt waar geen zonlicht komt? Dan zijn er gelukkig nog heel veel andere mogelijkheden om je pand te verduurzamen. Maar voor iedere oplossing gelden weer andere voorwaarden.

3. Financiële situatie
Een gunstig jaar achter de rug? Dan kan het zinvol zijn om een deel te investeren in het pand. Wij onderzoeken meteen of u gebruik kunt maken van de energie-investeringsaftrek. Soms is kiezen voor een leaseconstructie beter en andere ondernemers willen graag kijken of er gunstige financiering opties zijn. Los van deze verschillende opties wordt er altijd onderzocht welke subsidiemogelijkheden van toepassing kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan SDE-subsidie.

4. Huidige energie verbruik
Door inzicht te krijgen in het huidige energieverbruik wordt snel duidelijk waar quick wins te behalen vallen en welke onderdelen juist lange termijn investeringen behoeven.Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Projectleider

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Sunprojects B.V. zoekt:

Project Owner (Projectleider)

32-40 uur - Uilenstede 475, Amstelveen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!