Solar Magazine - Novasole
Lulofstraat 55, unit 40
2521AL Den Haag (Nederland)
Contact: Roel Pronk
Telefoon: +31 (0)70 450 0807

Novasole

Novasole ontwikkelt slimme software voor de zonnepanelen industrie. Met ons Quickr platform kunt u zelfstandig, super efficiënt en eenvoudig inzicht verkrijgen in het dakpotentieel maar ook zonnepanelen leads genereren en legplannen creëren voor in uw offertes.

Onze software is volledig en snel aan te passen naar uw eigen wensen zonder dat hier consultants of tijdrovende inrichtingsprocedures aan te pas hoeven te komen.

Quickr geeft beleidsmakers en adviseurs antwoord op de vraag waar het meeste potentieel ligt en hoe dit potentieel te activeren. Ondersteunt marketeers bij de werving van nieuwe, kwalitatieve leads en stelt uw accountmanagers en engineers in staat om verkooptrajecten aanzienlijk te verkorten.

We zijn gek van API’s. Dit zorgt ervoor dat ons systeem naadloos koppelt met uw eigen en/of externe business systemen, waardoor dubbele handelingen voorgoed tot het verleden behoren.

Sinds 2009 is Novasole actief in de markt voor zonnestroom. Gepassioneerd en toegewijd. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij dé plek waar solar en IT samenkomt. Dat ziet u terug in het gebruiksgemak en het gebruiksnut van onze software, maar bovenal in onze mensen.

Tevens is onze software als enige in de markt ISSO gecertificeerd. In combinatie met onze schat aan informatie over de gebouwde omgeving, het klimaat en onze slimme algoritmes neemt u met Quickr gegarandeerd een directe voorsprong op uw concurrentie.

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
Sunprojects B.V. zoekt:

Project Engineer

32-40 uur - Uilenstede 475
Sunprojects B.V. zoekt:

Project Owner (Projectleider)

32-40 uur - Uilenstede 475, Amstelveen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!