logo
wvhj2023
bedrijf-logo-peeters-duurzaam
Platinastraat 6a 6031TW Nederweert (Nederland)
Eric Peeters
Installateur

Peeters Duurzaam

Al 10 jaar staat Peeters Duurzaam klaar als betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Als VCA* gecertificeerd en InstallQ erkend installateur ontzorgen we onze klanten door veilige, vakkundige en snelle installaties van zonnepanelen, warmtepompen en laadpalen te realiseren. Kwaliteit is hierbij ons hoogste streven en we zetten in 100% tevredenheid bij ieder project.

Sinds 2020 hebben we ons assortiment verder uitgebreid met laadstations van Alfen en Zaptec, waardoor we onze opdrachtgevers kunnen ontzorgen van een installatie aan huis tot complete laadpleinen. Ook warmtepompen behoren inmiddels tot het assortiment.

Ons portfolio omvat diverse projecten op platte en schuine daken, variërend van enkele woningen tot grootschalige installaties bij grote projecten. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het vakkundig installeren van in-dak zonnepanelen met GSÉ Intégration, een toonaangevende speler in de BIPV-markt. In onze vestiging in Nederweert kunnen geïnteresseerden zelf ervaren hoe zo'n systeem geplaatst wordt.

Of het nu gaat om zonnepanelen, laadpalen of warmtepompen, onze persoonlijke en professionele aanpak garandeert een optimaal ontwerp en een gedegen projectmatige realisatie in iedere situatie. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via: 0495-230032. We staan graag voor je klaar.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Juni 2024

De juni 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift bevat artikelen over de toekomst van de Nederlandse pv-markt, het potentieel van de directe lijn, balkonzonnepanelen en het verhogen van het zelfverbruik.

Bekijk alle magazines