logo
wvhj2023
bedrijf-logo-sunned
Goirkekanaaldijk 38 5046AT Tilburg (Nederland)
Henri Schoeman

SunNed

Offertes en adviezen
Met de slimme offertemodule van SunNed maakt u professionele offertes  in uw eigen huisstijl. Na invoering van klantgegevens, komt onze offertemodule automatisch met een legplan. U hoeft dit alleen maar aan te passen en de offerte is klaar.  Zo maakt u particuliere en zakelijke offertes in een handomdraai tegen lage kosten (€ 3,-).

Solarconcepten
Desgewenst kunt u de offertes verrijken met allerlei solarconcepten die u via de offertemodule kunt aanbieden, zoals en service-en schoonmaakabonnementen. Daarnaast meldt SunNed klanten gratis aan bij energieleveren.nl.

Aanmelding
SunNed kunt u kosteloos leren kennen. Als u na de gratis kennismakingsperiode van één jaar gebruik wilt blijven maken van SunNed, dan bedragen de kosten € 50,- per maand.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines