logo
wvhj2023
bedrijf-logo-encon-ingenieursbureau-nederland
Kerkenbos 1224C 6546BE Nijmegen (Nederland)
Michel Lebbink

Encon Ingenieursbureau Nederland

Encon is een snelgroeiend en onafhankelijk bureau dat uiteenlopende bedrijven ondersteunt met creatieve en vernieuwende oplossingen in hun transitie naar een duurzame bedrijfsvoering. Encon heeft, naast het hoofdkantoor in Bilzen(BE), tevens vestigingen in Nederland (Nijmegen) en Duitsland (Düsseldorf).

Partner in duurzaamheidstransitie

Onze overtuiging is dat duurzaamheid een oplossing biedt voor veel huidige- en toekomstige  bedrijfsuitdagingen. In een continu veranderende wereld is Encon dan ook dé partner voor bedrijven in hun duurzaamheidstransitie.

Gerichte oplossingen voor vandaag…

Vanuit de langjarige internationale kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheidsoplossingen biedt Encon onder andere adviesdiensten aan voor energie-opslagsystemen, zonne-energie, CO2 strategiebepaling , en Smart Charging. We helpen klanten hierbij vanuit meerdere (technische) vraagstellingen; van haalbaarheidsonderzoeken tot aanbesteding, contractering, technische due dilligence (t.b.v. financieringen) , project- en/of bouwbegeleiding en performance evaluaties.

… en een strategische aanpak voor morgen

Encon ondersteunt klanten desgewenst ook met het ontwikkelen en implementeren van een heldere duurzaamheidsstrategie, dit altijd vanuit de 3 pijlers People, Planet en Profit want ‘wat goed is voor de wereld is goed voor uw klanten en natuurlijk uw medewerkers’. Encon denkt en werkt vanuit een totaaloplossing waarbij in meerdere aspecten een ‘win-win’ voorop staat. Dit alles doen we als betrokken, gedreven en service minded duurzaamheidsexperts graag voor u!

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines