logo
wvhj2023
bedrijf-logo-kremer-techniek
Ulenpasweg 2b 7041GB ’s-Heerenberg (Nederland)
Menno den Balvert
Installateur

Kremer Techniek

Kremer Techniek is een familiebedrijf in het Achterhoekse ’s-Heerenberg, opgericht in 1965 met 180 medewerkers. Kremer zet zich in voor duurzaamheid. Wij zijn destijds als één van de eerste bedrijven in Nederland begonnen met het installeren van zonnestroom installaties voor bedrijven en overheidsinstellingen. Ons kantoor en bedrijfspand van 9.500 vierkant meter heeft van Senter Novem het predicaat ‘’Zeer Duurzaam Bedrijfspand’’ ontvangen, ons wagenpark is uitgebreid met elektrische auto’s; zomaar een paar voorbeelden!

Met zes specialistische divisies in huis kunnen wij vrijwel alles op elektrotechnisch vlak bieden: Elektrotechniek, Industriële Automatisering, ICT, Beveiliging, Technisch Beheer en Duurzame Energie. Doordat we bij Kremer uiteenlopende disciplines in huis hebben die elkaar versterken, zijn we in staat proactief mee te denken, projecten van A t/m Z te begeleiden en kwaliteit te leveren. Denk aan de ontwikkeling, realisatie en het beheer van de pv-installatie. Wij ondersteunen bij SDE+ & SDE++ subsidie aanvragen, epc-contracting en andere vraagstukken omtrent pv-installaties.

Kremer neemt verantwoordelijkheid. We maken bewuste keuzes in onze bedrijfsvoering met het oog op de toekomst en met aandacht voor onze medewerkers.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met passie voor techniek!

Kijk op kremer.nl/vacatures.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Maart 2024
De maart 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift besteedt aandacht aan een enquête onder 350 Nederlandse zonnepaneelinstallateurs, Solar Solutions Amsterdam 2024 en de Vlaamse droopregeling.
Bekijk alle magazines