logo
wvhj2023
bedrijf-logo-search4solar
Riga 4K 2993LW Barendrecht (Nederland)
Bart Wansink

Search4Solar

Search4Solar is opgericht om vraag en aanbod binnen de Benelux te kunnen bundelen. Search4Solar heeft inmiddels een uitstekend track record als inkoopplatform voor zonnepanelen, omvormers en batterij oplossingen.

Het doel is om diverse merken zonnepanelen en omvormers direct in te kunnen kopen. We hebben zo een marktoplossing ontwikkeld die onze klanten tijd en geld bespaart bij het kopen van zonnepanelen. Het inkopen van zonnepanelen en omvormers voor de juiste prijs was nog nooit zo makkelijk! 

Betrouwbaar, professioneel en veilig
Wij brengen niet alleen fabrikanten en installatiebedrijven samen, maar creëren ook een professioneel order proces binnen de zonne-energie sector. 

Ondertussen vertrouwen meer dan 700 zonne-energie bedrijven in ons en gebruiken ze onze Business to Business online-oplossing dagelijks. Met ons aanbod richten we ons uitsluitend op bedrijven werkzaam in de zonne-energie branche. 

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Maart 2024
De maart 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift besteedt aandacht aan een enquête onder 350 Nederlandse zonnepaneelinstallateurs, Solar Solutions Amsterdam 2024 en de Vlaamse droopregeling.
Bekijk alle magazines