Solar Magazine - Cast4All
Galileilaan 15
2845 Niel (België)
Contact: Eric Meyers/ Peter Van der Stock
Telefoon: +32 3 443 0441

Cast4All

Cast4All - Energy monitoring made SIMPL

Cast4All levert energie-monitoringoplossingen voor het opvolgen van prestaties van PV-installaties, NoM woningen of voor bedrijfsgebouwen waar energiestromen in kaart moeten worden gebracht.

SIMPL (Single Independent Monitoring Platform), het energie-monitoringplatform van Cast4All, biedt aan installateurs en eigenaren van PV-installaties volgende voordelen:

  • Eén energiemonitoring systeem voor het meten van alle energiestromen (productie en verbruik) en -vormen (elektriciteit, warm water, gas) in woningen, hoogbouw en bedrijfspanden. U hoeft maw niet meer de verschillende monitoringsystemen per leverancier te beheren waardoor de complexiteit en onderhoudskost vermindert.
  • De energiedata wordt via de beschikbare mobiele netwerken opgehaald, en dus onafhankelijk van de lokale lokale internet of wifi verbinding, waardoor u te allen tijde zicht houdt op uw installaties en interventie- en servicekosten verminderen.
  • De data wordt ter beschikking gesteld via eenvoudige dashboards of kunnen worden gekoppeld via API’s met de CRM/ERP systemen van onze klanten en/of partners. Tevens wordt er voor iedere installatie een prestatie-index berekend die de evolutie van de installaties in kaart brengt.
  • De First-Time-Right installatie app laat installateurs toe om de goede aansluiting én werking van de energiemeters ter plaatse te controleren. Dit vermijdt onnodige bijkomende interventies omwille van fout aangesloten meters.

Cast4All werkt nauw samen met installateurs en andere dienstverlenende bedrijven om zo een meerwaarde te leveren in de totale oplossing. Ondertussen monitoren we meer dan 200MWp verspreid over tienduizenden installaties, woningen en gebouwen

SIMPL -  betrouwbare en toegankelijke energie-monitoring

Voor meer informatie, bezoek onze website www.cast4all.com of www.xemex.eu.

Of contacteer ons op [email protected] of [email protected] Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Zonnegilde B.V. zoekt:

KAM Coördinator

32-40 uur - Kampen, 8263BL, 9
Lens zoekt:

Key Accountmanager

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1094BB, 75E
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!