logo
wvhj2023
bedrijf-logo-novar
Emmasingel 4 9726AH Groningen (Nederland)

Novar

Wij zijn Novar. Wij realiseren grootschalige turn-key projecten, voor zonne-energie, energieopslag, smart grids en meer. Met elke asset die we opleveren, bouwen we aan jouw groene energiesysteem. Van schone opwek en opslag, tot levering en beheer. Voor betrouwbare en betaalbare energie. Voor de duurzame doelen van jouw organisatie. Voor een energievoorziening die met je meegroeit. Wij fixen jouw energietransitie. Van A tot Zero.

Naast zonne-installaties is Novar onder meer actief met het inzetten van batterijtechnologie, waterstofproductie, warmteopslag, private distributienetwerken en smart grids. Op dit moment hebben we ruim 600 projecten onder handen, variërend van zonneparken en -daken tot volledige groene energiesystemen waarin componenten en vraag- en aanbodafstemming slim bij elkaar komen. Met als uiteindelijk doel: in 2030 4 Gigawatt (het equivalent van het gebruik van één miljoen huishoudens) aan hernieuwbare energie realiseren.

Wij werken voor bedrijven, overheden en coöperaties. Voor grootverbruikers, grondbezitters en opdrachtgevers met groene ambities. En werkt aan alle uitdagingen van netcongestie tot financiering en regelgeving.

Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen kijken we hoe we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Getting new energy done.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines