Solar Magazine - Novar
Emmasingel 4
9726AH Groningen (Nederland)
Telefoon: +31 (0)85 3030850

Novar

Wij zijn Novar. Wij realiseren grootschalige turn-key projecten, voor zonne-energie, energieopslag, smart grids en meer. Met elke asset die we opleveren, bouwen we aan jouw groene energiesysteem. Van schone opwek en opslag, tot levering en beheer. Voor betrouwbare en betaalbare energie. Voor de duurzame doelen van jouw organisatie. Voor een energievoorziening die met je meegroeit. Wij fixen jouw energietransitie. Van A tot Zero.

Naast zonne-installaties is Novar onder meer actief met het inzetten van batterijtechnologie, waterstofproductie, warmteopslag, private distributienetwerken en smart grids. Op dit moment hebben we ruim 600 projecten onder handen, variërend van zonneparken en -daken tot volledige groene energiesystemen waarin componenten en vraag- en aanbodafstemming slim bij elkaar komen. Met als uiteindelijk doel: in 2030 4 Gigawatt (het equivalent van het gebruik van één miljoen huishoudens) aan hernieuwbare energie realiseren.

Wij werken voor bedrijven, overheden en coöperaties. Voor grootverbruikers, grondbezitters en opdrachtgevers met groene ambities. En werkt aan alle uitdagingen van netcongestie tot financiering en regelgeving.

Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op en samen kijken we hoe we de wereld kunnen verbeteren met duurzame energie. Getting new energy done.

Nu in Solar Magazine

September 2023

De september 2023-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan teruglopende verkopen van zonnepaneelinstallateurs, de Tweede Kamerverkiezingen, recycling van zonnepanelen, het op stoom komen van de uitrol van de realtime interface en de...
Vacatures
Coolblue Energie zoekt:

Accountmanager Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Utrecht
SMA zoekt:

Technisch Trainer Nederland

Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!