logo
wvhj2023
bedrijf-logo-coolblue
Sint Jacobsstraat 135 3511BP Utrecht (Nederland)
Charlotte van Kralingen

Coolblue

Coolblue Energie: energie besparen met een glimlach

Coolblue Energie helpt mensen iedere dag met energie besparen. En steeds meer klanten maken hier gebruik van. Coolblue Energie groeit dan ook knetterhard en is daarom op zoek naar nieuwe collega's. 

Vanuit het kantoor in Utrecht en de depots verspreid over het hele land helpt Coolblue Energie heel veel klanten met energie besparen. Bijvoorbeeld met zonnepanelen, laadpalen en energiecontracten. Klanten die een energiecontract afsluiten, krijgen korting op energiebesparende producten. Via de Coolblue app krijgen ze ook tips over verbruik en bespaarkansen. 

Coolblue Energie geeft klanten persoonlijk advies. Samen met de klant ontwerpen ze zonnedaken en laadpalen die ze vervolgens zelf installeren. Met eigen installateurs, die Coolblue zelf opleidt in de Suniversity. Zo kunnen klanten rekenen op de service die ze van Coolblue gewend zijn.

Nieuwe collega's gezocht
Om nog meer klanten te helpen met energie besparen, zoekt Coolblue Energie veel nieuwe collega's. Van klantenservice medewerkers tot app developers en van installateurs tot data analisten. Wil jij samen met Coolblue Energie heel Nederland helpen met energie besparen? Solliciteer dan via Werkenbijcoolblue.nl/energie.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Maart 2024
De maart 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift besteedt aandacht aan een enquête onder 350 Nederlandse zonnepaneelinstallateurs, Solar Solutions Amsterdam 2024 en de Vlaamse droopregeling.
Bekijk alle magazines