logo
wvhj2023
bedrijf-logo-k2-systems-gmbh
Haldenstraße 1 71272 Renningen (Duitsland)
Oscar De Vries
Fabrikant

K2 Systems GmbH

Wij verbinden krachten: innovatieve montagesystemen, digitale technologie en mensen met de knowhow en energie om duurzame oplossingen te stimuleren.

Sinds 2004 staat K2 Systems voor wereldwijde stroomopwekking uit zonne-energie. Het hart is de ontwikkeling van eenvoudig te installeren montagesystemen die precies zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. De ziel is de gemeenschappelijke geest van alle medewerkers. Samen definiëren wij technische innovatie en zetten wij ook digitaal nieuwe servicestandaarden.

In ons hoofdkantoor in Renningen en onze twaalfinternationale vestigingen ontwikkelen en verkopen wij met 400 medewerkers montagesystemen voor de daken van deze wereld.

De jarenlange ervaring en de servicegerichte manier van handelen alsmede het persoonlijke contact maken K2 Systems tot een sympathieke en betrouwbare partner. Even belangrijk voor het bedrijf zijn installatievriendelijke producten en eenvoudige vormgeving in de gratis planningssoftware K2 Base. Planning in slechts vijf stappen, de intuïtieve gebruikersinterface, geïntegreerde nationale bijlagen en netwerken met omvormerfabrikanten zoals SolarEdge, SMA en Co. maken van K2 Base een populair planningsinstrument. Start vandaag nog uw volgende project met K2 Systems!

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines