logo
wvhj2023
bedrijf-logo-alius
Meerheide 101 5521 DX Eersel (Nederland)
Fabrikant

Alius

Wij zijn Alius, dé specialist en adviseur in duurzame energie- en warmteoplossingen. We zijn een adviserende groothandel en kenniscentrum dat al sinds 2007 de wereld voorziet van positieve energie. Dit betekent dat we voortdurend op zoek zijn naar kennis, ideeën en oplossingen die de energietransitie makkelijker maken. Bij Alius kun je als installateur of groothandel terecht voor duurzame producten op het gebied van o.a. elektriciteit, opslag en warmte. Zo bieden we alles voor een complete pv-installatie, smart-home producten, warmtepompen, laadpalen, batterijopslag en montagesystemen. Met ons eigen ontwikkelde Aelex inleg-montagesysteem bieden we oplossingen voor verschillende dak toepassingen een veilige en brandwerend in-dak oplossing. Met ons PVT-systeem, Volthera, bieden we een duurzame twee-in-een oplossing waarmee zowel elektriciteit als thermische energie (warmte) vanuit het dak wordt gehaald.

Heb jij als installateur of MKB-bedrijf te maken met een complex energievraagstuk? Hierbij kunnen wij je bij Alius ook helpen! Door middel van samenwerking en het leveren van advies op maat kunnen we jou ondersteunen bij complexe vraagstukken zoals het uitbreiden van je vermogen, netcongestie of verduurzaming van volledige bedrijfspanden. Bedrijven die zich in de industriesector bevinden kunnen daarnaast bij ons terecht voor complete ondersteuning bij het creëren van een duurzame en gezonde werkomgeving. Wij zijn namelijk adviseur en specialist in het creëren van een gezonde, comfortabele werkplek in de industriële sector. Van quickscan tot advies en van ontwerp tot realisatie en service. Tijdens het volledige traject staat een team van experts klaar om je te begeleiden.

We vinden het belangrijk om onze jarenlange kennis en ervaring te delen met onze partners. Daarom bieden we ondersteuning op het gebied van trainingen, het uitwerken van projecten en bieden we service voor, tijdens en na de installatie van projecten. Onze lijfspreuk is: ‘Energie voor elkaar’. Drie eenvoudige woorden die exact vertellen wat we doen, voor wie we het doen en waarom we het doen. Samen maken we de wereld een stukje beter, voor onszelf én voor onze kinderen.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Maart 2024
De maart 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift besteedt aandacht aan een enquête onder 350 Nederlandse zonnepaneelinstallateurs, Solar Solutions Amsterdam 2024 en de Vlaamse droopregeling.
Bekijk alle magazines