logo
wvhj2023
bedrijf-logo-duramotion
De Koumen 35 6433KG Hoenbroek (Nederland)
Roy Franssen

Duramotion

Duramotion is een Europese solar groothandel en producent van installatiemateriaal. Wij leveren wereldwijde solar A-merken direct uit eigen voorraad. Zo ben jij verzekerd van korte levertijden en concurrerende prijzen. Bovendien heeft Duramotion het meest compleet en gespecialiseerd solar assortiment van Nederland. Hieruit bezorgen wij dagelijks totaalleveringen aan onze klanten.

Als ‘one-stop-shop’ gespecialiseerd in solar, leveren wij ieder component voor elk solar project: van klein materiaal zoals adereindhulzen, mantelbuizen en krimptangen, tot bijvoorbeeld (zeer) grote kabelkwadraturen en shelters voor industriële omvormers.

Duramotion is groot geworden als producent van A-kwaliteit aardingskabel en connectoren. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in de grootschalige distributie van installatiematerialen. Wil je kabels, goten, EdgeClips en/of connectoren in bulk inkopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ons belangrijkste doel? Dat is om onze klanten te ontzorgen in hun solar succes, met de meest vooruitstrevende producten en diensten.

Ons technisch supportteam bestaat o.a. uit ervaren technici, solar specialisten en Scope 12 inspecteurs. Iedere dag staan zij klaar om je te helpen met de juiste productkeuze en met installatietechnische problemen. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning in het ontwerpen van PV-systemen of projectmanagement, maar ook met logistieke services zoals nalevering van materialen. En met onze Duramotion Express Delivery ben je verzekerd van een just-in-time levering, zelfs wanneer je al bezig bent op locatie.

Wij hebben geen negen-tot-vijf mentaliteit. Samen met ons (internationale) netwerk van technici en fabrikanten, zoeken wij altijd naar een passende oplossing voor de uitdagingen binnen jouw solar project.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines