logo
wvhj2023
bedrijf-logo-blubase
Lingenstraat 9 8028PM Zwolle (Nederland)
Brian van Middelkoop

Blubase

Blubase biedt montagesystemen & services die installateurs instaat stellen om te doen waar ze goed in zijn: het installeren van zonnepanelen. In ons productportfolio bieden we verschillende oplossingen met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor jou als installateur.

Op schuine daken bieden we met next en roboost verschillende opties. Ook op platte daken hebben we met connect en rofast altijd een geschikte oplossing. En die oplossingen koop je gemakkelijk bij ons. We bieden daarbij leveringen aan in bulk, maar ook per project.

Snel en eenvoudig zonnepanelen installeren? Dat kan met de montagesystemen van Blubase die speciaal ontwikkeld zijn voor de solar installateur. Het is ons doel om het de installateur zo makkelijk mogelijk te maken. Dat doen we met doordachte montagesystemen die foutloos in elkaar te zetten zijn. Dat zorgt niet alleen voor hoge kwaliteit, het bespaart ook een hoop tijd! Onze montagesystemen worden ontwikkeld met de focus op gemak voor de installateur en de beste kwaliteit voor een lange levensduur. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij altijd een passende montage-oplossing bieden en ervoor zorgen dat er steeds meer duurzame energie opgewekt wordt.

Met meer dan 10 jaar ervaring en door intensief samenwerken met onze klanten zijn wij in staat om onze montagesystemen continu door te ontwikkelen. Naar ieder component wordt kritisch gekeken, feedback wordt aandachtig aangehoord en iedere test wordt uitvoerig geanalyseerd. Alles om de beste prijs-kwaliteit te kunnen leveren en het de installateur zo makkelijk mogelijk te maken

Bij Blubase staan we voor je klaar. Wij kunnen je alles vertellen over de producten en het juiste advies geven voor ieder dak. Persoonlijke ondersteuning bieden vinden wij erg belangrijk en we zetten hier hoog op in.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines