logo
wvhj2023
bedrijf-logo-copyright-auteursrecht
Maarssenbroeksedijk 37 3542DM Utrecht (Nederland)
Cees van de Werken

ProfiNRG

ProfiNRG, Uw partner in zonne-energie en energieopslag

ProfiNRG is een leidende Nederlandse bouwer (EPC en O&M) van grootschalige zonne-energie installaties vanaf 500kWp.

Met ruim 12 jaar ervaring en meer dan 2.000 succesvol gerealiseerde installaties, staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en zijn wij richting de toekomst uw veilige keuze als solide zonne-energie EPC. WE hebben projecten in uitvoering met een vermogen variëren van 500kWp tot maar liefst 100 MWp.

Het opslaan van elektriciteit is een onlosmakelijk onderdeel van het energiesysteem van de toekomst. Momenteel staan in Nederland alle signalen op groen voor de grootschalige introductie van batterijsystemen voor de utiliteits- en C&I-markt. Het politieke klimaat, de technische oplossingen en de business cases zijn er en wij willen hierin een leidende rol spelen. Dat gaan we doen als een wendbare innovatieve partij die kwaliteit combineert met een scherpe prijsstelling.

ProfiNRG werkt in opdracht van zonne-energie projectontwikkelaars, agrarische en grootzakelijke bedrijven, overheden, vastgoed-, bouw- en installatiebedrijven. ProfiNRG biedt de volgende typen zonne-energie installaties aan:

  • PV-systemen op daken
  • Zonneparken (grondgebonden)
  • Zonnepanelen op tuinbouwkassen (als kasdek)
  • Solar Carports
  • Energieopslag (waterstof en batterijen)
  • Cable Pooling (gecombineerde netaansluiting wind en zon)

Onze missie is duidelijk: bijdragen aan een duurzame toekomst door groene zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Dit realiseren we door onze technische expertise te bundelen met slimme innovaties. Ons uiteindelijke doel is om de kostprijs van zonne-energie aanzienlijk te verlagen, zodat we zonne-energie installaties kunnen bouwen voor onze klanten zonder dat daar subsidies voor nodig zijn. We blijven ons inzetten voor vooruitgang en duurzaamheid en we zijn vastbesloten om de energietransitie te versnellen.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze website voor meer info of neem contact met ons op via +31 (0)30 265 8512.

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Mei 2024

De mei 2024-editie van Solar Magazine besteedt onder meer aandacht aan de nieuwe toekomst van de salderingsregeling, flexibele exportlimieten voor pv-systemen, de steeds langere garanties op zonnepanelen, de grootschalige introductie van perovskietzonnepanelen en de rol van zonne-energie in de Vlaamse verkiezingen.

Bekijk alle magazines