logo
wvhj2023
bedrijf-logo-krannich-solar
Linnaeusweg 11 3401MS IJsselstein

Krannich Solar

Krannich Solar is een internationale groothandel voor PV-professionals die alles in huis heeft om de groeiende PV-markt te ondersteunen. We hebben ervaring sinds 1995, deskundig advies, effectieve logistiek en één van de grootste productassortimenten in Europa.  Dankzij ons groeiende marktaandeel hoort Krannich Solar bij de marktleiders in de distributie van PV  systemen.

Krannich is van Duitse origine en wordt geleid en gefinancierd door de eigenaar en bestaat inmiddels uit 25+ vestigingen in 25+ landen met meer dan 1200 werknemers. Sinds 2013 is Krannich ook actief in Nederland. Niet alleen is er een binnendienst met advies op maat en ondersteuning, maar we zijn ook lokaal aanwezig met onze buitendienst die bij klanten langs kunnen komen.

De pijlers van Krannich Solar zijn:

  • Onze enthousiaste klantenkring en partners.
  • Onze 1200+  medewerkers werkzaam over heel de wereld.
  • Een perfecte partner voor iedere installateur zijn, groot of klein.
  • Als toeleveringspartner van SDE+ zijn  we in staat tot het projectmatig leveren van vele merken, systemen en diensten.
  • EPC/SEP is mogelijk, we hebben wereldwijde ervaring!

Meest gelezen

Nu in Het Tijdschrift

nu-in-magazine-cover
Juni 2024

De juni 2024-editie van Solar Magazine is verschenen. Het tijdschrift bevat artikelen over de toekomst van de Nederlandse pv-markt, het potentieel van de directe lijn, balkonzonnepanelen en het verhogen van het zelfverbruik.

Bekijk alle magazines