Solar Magazine - APsystems (Altenergy Power System Inc.)
Karspeldreef 8
1101CJ Amsterdam (Nederland)
Telefoon: +31 (0)85 3018499

APsystems (Altenergy Power System Inc.)

APsystems is in 2010 opgericht in San Jose in Californië en biedt klanten o.a. micro-omvormertechnologie voor PV-systemen. Met meer dan 140.000 installaties in 120 landen is APsystems de grootste producent van multi-module micro-omvormers voor residentiële en commerciële systemen. De micro-omvormer geeft u efficiënte stroomomzetting, maximale productie en met de ECU heeft u een uitstekende monitoringapplicatie voor uw PV-Systeem. Slimme duurzame oplossingen van APsystems staan voor lagere initiële kosten.

De zonne-energiesystemen voor woningen vandaag de dag vragen om innovatie en vermogen – precies waar de micro-omvormers van APsystems goed in zijn. De micro-omvormers voor zonne-energie van APsystems zetten het vermogen op zeer efficiënte wijze om en werken samen met een gebruiksvriendelijke monitoringinterface om een optimale opbrengst te geven. De micro-omvormers verhogen de opbrengst en maximaliseren de output van de zonnepanelen.

De DS3 micro-omvormer van APsystems biedt een revolutionair ontwerp voor meerdere vermogenscapaciteiten tot maar liefst 1800 VA. Klaar voor alle type PV modulen en met onderhoud op afstand de oplossing voor maximaal rendement.

De DS3-serie bouwt voort op de succesvolle APsystems-reeks micro’s voor bijna alle typen PV-modules.  Voordelen als lagere logistieke kosten, snellere installatie en verbeterde communicatie- en connectie-eigenschappen, evenals een breed MPPT-bereik voor een betere energieopbrengst bij omstandigheden met weinig licht, maken het tot de meest moderne omvormer.

Unieke kenmerken en voordelen als een gemaximaliseerd uitgangsvermogen om de hedendaagse PV-modules met hoge capaciteit aan te kunnen en een efficiëntie van 97% karakteriseren de DS3.

Met de nieuwe architectuur is de DS3 klaar voor de toekomst met upgrade mogelijkheden op afstand. Het nieuwe ontwerp, met 20% minder componenten geeft een verhoogde betrouwbaarheid. Door gecodeerde Zigbee-communicatie krijgt men hogere draadloze communicatiesnelheden en optimale systeemveiligheid.

Het flexibele modulaire ontwerp van APsystems kan op vrijwel elk dakoppervlak worden geplaatst. Zo kunnen ook op een later tijdstip altijd nog micro’s worden bijgeplaatst om de stroomproductie te verhogen.

En met de APsystems ECU worden micro-omvormers en de panelen ook nog gemonitord en kunnen eventuele storingen worden opgespoord.

Producten van APsystems (Altenergy Power System Inc.)Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
BayWa r.e. Solar Systems S.à. r.l. zoekt:

Sales representative

Fulltime (40 uur) - Bijsterhuizen 1160D 6546 AS Nijmegen
kWh People zoekt:

Operationeel Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Midden Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!