Solar Magazine - SOLARBASE
Bosrank 36
1852XT Heiloo (Nederland)
Contact: Frans Los jr.
Telefoon: +31 (0)6 455 99 558

SOLARBASE

SOLARBASE ontwikkelt intelligente en hoogwaardige producten om PV-installatie processen te vereenvoudigen en (vooral brand) veiligheid te optimaliseren.

Op dit moment staan de paradepaarden Omvormerrek en Paneelbok al volop in de markt. Beide producten zijn in nauwe samenwerking en samenspraak met vooraanstaande installateurs en grote PV partijen tot stand gekomen. De resultaten zijn indrukwekkend.

Het SOLARBASE Omvormerrek is geprefabriceerd, modulair en universeel waardoor de montage van de benodigde omvormers per project slim maatwerk is.

Snelle en veilige toepasbaarheid op daken, aan wanden, binnen gebouwen en op buitenterreinen door 1 monteur te realiseren.

Omvormers en brandveiligheid zijn onderwerpen die prominent de aandacht hebben van regelgevende instanties zoals Scope12, Omega, Brandweer, Verzekeraars. SOLARBASE is op dit moment de enige leverancier die een Omvormerrek kan leveren die aan alle nu geldende eisen voldoet.

De unieke pluspunten van wat HET Omvormerrek genoemd kan worden;

  • Modulaire geprefabriceerde componenten
  • Hoogwaardig verzinkt metaal
  • Met 1 sleutel te monteren door 1 monteur
  • Voldoet bij correcte montage aan huidige brandveiligheidsnormen

De SOLARBASE panelenbok is het andere unieke product van de ontwikkelaars van SOLARBASE.

Ontworpen ter voorkoming van de, tot voor kort, onvermijdelijke schade die ontstaat aan PV-panelen bij vervoer en opslag. De standaard verpakking waarin panelen aangeleverd worden is niet geschikt voor hergebruik. Hier zet een installateur of leverancier De Panelenbok in; verzamelen, vervoeren en opslaan kan vanaf nu nagenoeg probleemloos. Robuust, veiligheid, doordacht en zeer efficiënt !

De Paneelbok bespaart;

  • Tijd
  • Geld
  • Opslagruimte !

Zowel het SOLARBASE OmvormerrekTM als de PaneelbokTM worden vanuit groothandel of vanuit SolarBase-fabriek geleverd.Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
Dijkman Zonne-energie zoekt:

Leermeester zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Heino, 8141 GN 23
SegenSolar GmbH zoekt:

Junior lead manager met focus Benelux

Fulltime (40 uur) - Dieselstr. 2 50859 Keulen, Duitsland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!