Solar Magazine - Omega Safety Day

Omega Safety Day

Bezoek op 7 december de Omega Safety Day, het evenement dat professionals uit de elektrotechniek samenbrengt. Installateurs, inspecteurs en verzekeraars bundelen hun krachten op deze dag met als voornaamste doel: het delen van kennis en ervaring.

De Omega Safety Day biedt een platform voor experts en deelnemers om inzicht te krijgen in de nieuwste ontwikkelingen en uitdagingen in de energietransitie. Verschillende gerenommeerde sprekers, allen actief in de energietransitie, zullen hun expertise delen en cruciale vragen beantwoorden. Waar liggen de potentiële risico's voor gebouwen, mens en dier in deze snel veranderende sector? Hebben we geleerd van fouten uit het verleden, en zo ja, zijn deze fouten opgelost? Wat zijn de mogelijke oplossingen en hoe kunnen we de kwaliteit waarborgen?

De Omega Safety Day belooft een boeiende dag te worden, met een breed scala aan sprekers en onderwerpen die van belang zijn in deze groeiende markt. Word ondergedompeld in waardevolle kennis en inzichten en zet samen met ons de volgende stap in de energietransitie.

Wat kun je verwachten op de Omega Safety Day 2023?

Dit inspirerende evenement is de gelegenheid om te netwerken met gelijkgestemde professionals, je kennis te verrijken en waardevolle contacten te leggen. Samen streven we naar een veiligere elektrotechnische omgeving door kennis en ervaringen te delen. Diverse keynote sprekers behandelen onderwerpen als installatie, inspectie en verzekeringen. Zo deelt onder andere Dennis van der Meij zijn kennis over de toekomst van opwek, gebruik en opslag.

In de kleine zalen kun je workshops bezoeken van onder andere Henry Lootens. Hij spreekt over de gevolgen van energietransitie voor onze huidige en toekomstige elektrische infrastructuur. Tijdens de workshops delen de experts praktijkgerichte kennis en inzichten. De lezingen zijn niet alleen interessant voor installateur en inspecteur, maar ook voor verzekeraars of opleiders. Het hele programma is te bekijken op onze website.

Tal van leveranciers presenteren op onze beursvloer hun nieuwste producten en innovaties. Kom langs en maak kennis met de meest geavanceerde elektrotechnische oplossingen. Of je nu op zoek bent naar installatiematerialen, onderhoudsoplossingen of inspectieapparatuur; op onze beursvloer vindt je het allemaal.

Over Omega Energietechniek

Bij Omega Energietechniek zetten wij ons iedere dag in voor een veiliger Nederland. We leiden op, inspecteren installaties en voorzien inspecteurs en installateurs van hoogwaardige apparatuur. Onze passie is het helpen van mensen, altijd met positieve energie. We geloven dat ons werk een echt verschil maakt op weg naar een duurzame toekomst. Om dit kracht bij te zetten organiseren wij de Omega Safety Day. Door het delen van kennis rondom elektrotechnische veiligheid hopen wij van onze missie steeds meer een werkelijkheid te maken.

Uitnodiging

Omega Energietechniek nodigt je uit om deel te nemen aan de Omega Safety Day. Op 7 december vanaf 13:00 uur ben je van harte welkom in het Miele Experience Center in Vianen. Bezoek de lezingen van experts, volg workshops en drink een gezellige borrel met gelijkgestemde professionals. Deel en verrijk je kennis en streef ook mee naar een veiliger Nederland. Bestel je ticket via onze website: https://omegasafetyday.nl/

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
De Zoncorporatie zoekt:

Uitvoerder Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1033 MS
Sunprojects B.V. zoekt:

Project Engineer

32-40 uur - Uilenstede 475
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!