Solar Magazine - Alius on Tour | De actuele ontwikkelingen binnen de energietransitie

Alius on Tour | De actuele ontwikkelingen binnen de energietransitie

Na het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer een nieuwe editie van Alius on Tour! Deze keer op maar liefst drie locaties in Nederland & België!

We nodigen je graag uit voor een dagdeel vol inspiratie. Na deze training ben je helemaal bijgepraat over de huidige ontwikkelingen, nieuwe oplossingen en producten op het gebied van duurzame energie. Daarnaast is deze dag een mooie gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Uiteraard zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt, eten en drinken is inbegrepen. 

We vragen voor de training een eigen bijdrage van €50,- (excl. BTW) per persoon. Indien je bij de training aanwezig bent geweest ontvang je in ruil daarvoor een kortingscode die vrij te besteden is op Mijn Alius. Ben je geen klant bij Alius maar wil je wel komen? Neem dan even contact met ons op. 

Wat kun je verwachten?
Tijdens de training bekijken we hoe wij bij Alius de energietransitie zien en hoe Alius en haar productfolio jou als installateur kan ontzorgen. We sluiten de training af met een lunch. Ook zijn onze collega's van Engineering aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen met betrekking tot de SolarEdge Site Designer en de Aelex Configurator. 
 
De energietransitie gaat snel en de projecten en uitdagingen worden steeds complexer. Om nog relevant te blijven is het van belang dat je mee kan in alle nieuwe ontwikkelingen. Bij Alius zitten we altijd op het voorfront van innovatie. Wil jij weten hoe Alius en haar productfolio jou als installateur kunnen ondersteunen en ontzorgen? Meld je dan aan voor deze training!

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Solar

Fulltime (40 uur) - Geldrop
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!