Solar Magazine - Webinar: SMA Energy System Home: Energiemanagement

Online kennissessie Solar Carports

Werk je aan het realiseren van zon op daken en objecten en wil je meer weten over solar carports? Kom dan dinsdag 13 juni (10.00 tot 11.15 uur) naar de online kennissessie hierover.

Wat is de potentie van een solar carport? En hoe kom je tot realisatie? Dit laten we zien aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden. Verschillende knelpunten en thema’s komen hierbij aan de orde, zoals het stimuleren van lokaal eigendom, het realiseren van een sluitende businesscase en sterke organisatievorm en oplossingen voor netcongestie.

De kennissessie is bedoeld voor gemeenten, RES-regio’s, provincies en waterschappen. Vanwege het belang van samenwerking met marktpartijen en energiecoöperaties, zijn deze ook welkom.

Je kunt je aanmelden via dit aanmeldformulier.

Helpdesk Zonopwek
Met de helpdesk willen we het realiseren van zon op daken en objecten (zoals gevels, parkeerplaatsen en langs infrastructuur) helpen versnellen. We kunnen dat doen door kennis uit te wisselen. Maar ook door kansen te benutten, bijvoorbeeld via het inzetten van innovatieve technieken. En door te zoeken naar oplossingen voor knelpunten als netcongestie.

Meer weten?
Bezoek de helpdesk of stuur een mail naar [email protected]

Nu in Solar Magazine

Mei 2023

Werkgroep NEN legt laatste hand aan nieuwe beoordelingsmethode brandveiligheid zonnepanelen: ‘EU moet zonnepanelen status van bouwproduct geven’ Holland Solar: ‘Geen enkel zonnepaneel is het waard om voor te sterven’...
Vacatures
Kremer Techniek zoekt:

Adviseur Calculator – Duurzame Technieken

32-40 uur - 's-Heerenberg Ulenpasweg 2b 7041 GB
Lens zoekt:

Key Accountmanager

Fulltime (40 uur) - Amsterdam, 1094BB, 75E
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!