Solar Magazine - Kwaliteitssoap - Rexel: 'Rexel staat garant voor kwaliteit en opbrengst installatie'
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Kwaliteitssoap - Rexel: 'Rexel staat garant voor kwaliteit en opbrengst installatie'

Kwaliteitssoap - Rexel: 'Rexel staat garant voor kwaliteit en opbrengst installatie'

Na de ophef in de traditionele media over de opbrengst en kwaliteit van zonnepanelen stromen de persberichten van zonne-energiebedrijven binnen die hun kwaliteit benadrukken. Zo ook van Rexel Nederland. 'De afgelopen jaren heeft elektrotechnisch distributeur Rexel Nederland een sterke groei doorgemaakt in de verkoop van zonne-energiesystemen. Rexel kiest hierbij alleen voor partners die staan voor de levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Zo wordt elk zonnepaneel separaat getest middels de flashtest. Daarnaast wordt op de panelen een herverzekering voor energieverlies afgegeven', aldus het persberichte van Rxel nederland.

Juiste keuzes
“Zonne-energiesystemen worden momenteel negatief in de publiciteit gebracht, wat betreft kwaliteit en opbrengst. In werkelijkheid is het niet zo negatief als wordt gesteld, mits men de juiste keuzes maakt. Als internationaal marktleider wil Rexel installateurs en eindgebruikers graag wijzen op het belang van het kiezen van de juiste producten en leveranciers binnen dit traject. Kwaliteit speelt hierbij een sleutelrol”, aldus Peter Huisman, Leader Business Development Rexel: “Rexel heeft geen betrokkenheid bij de merken en producten die momenteel worden besproken in de pers.”
Aangezien Rexel veel waarde hecht aan een kwalitatief hoogwaardige installatie, meldt zij in haar persbericht dat zij de installatiebranche ondersteunt bij het adviseren, calculeren en installeren van de volledige zonne-energie-installatie. Tevens stimuleert Rexel installateurs om de cursus ‘Installeren van zonne-energiesystemen’ te volgen, welke Rexel aanbiedt in samenwerking met BDA opleidingen. Hierdoor borgt Rexel een netwerk van gecertificeerde installatiebedrijven binnen dit marktsegment.

Deel dit bericht