Solar Magazine - Suriname start aanbesteding voor inkoop van zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Suriname start aanbesteding voor inkoop van zonnepanelen

Suriname start aanbesteding voor inkoop van zonnepanelen

Suriname start een aanbesteding voor de inkoop van kant-en-klare installaties met zonnepanelen. Het heeft hiertoe financiering ontvangen van de EU die onder toezicht staat van de Inter-Amerikaanse Ontwikkelingsbank.

Energiebedrijven Suriname (EBS) – in Suriname verantwoordelijk voor de opwekking, transmissie en distributie van elektriciteit – nodigt nu bedrijven uit een bod te doen. De levertijd van de zonnepanelen bedraagt 15 maanden.

Deadline 18 februari
Het bieden zal plaatsvinden via de zogenaamde International Competitive Bidding (ICB)-procedures van de Inter-Amerikaanse, en staat open voor iedereen.

Geïnteresseerde bieders kunnen per e-mail nadere informatie verkrijgen bij de EBS. Alle biedingen moeten vóór vrijdag 18 februari 2022 om 12.00 uur (red. 16.00 uur Nederlandse tijd) elektronisch worden ingediend. Ze worden geopend na 12.05 uur, in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de bieders, die ervoor kiezen om de virtuele biedingsopening bij te wonen. Biedingen die te laat binnenkomen, worden afgewezen.

Bij het bod moet een biedingszekerheid van 40.000 Amerikaanse dollar worden ingediend.

Deel dit bericht