Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Particulier kan afgedankte zonnepanelen voortaan in 356 gemeenten inleveren

Particulier kan afgedankte zonnepanelen voortaan in 356 gemeenten inleveren

Door het sluiten van een samenwerkingsverband voor de inzameling van zonnepanelen maken Wecycle en PV CYCLE het mogelijk voor particulieren om zonnepanelen voortaan in 356 gemeente in te leveren.

De zonnepanelen gaan daarbij van de gemeentelijke milieustraten naar de regionale sorteercentra van Wecycle. PV CYCLE, de Europese organisatie die de inzameling en recycling van afgedankte zonnepanelen organiseert, zorgt voor speciale inleverboxen op de sorteercentra. Tot op de dag van vandaag heeft PV Cycle naar eigen zeggen in Nederland honderdvijftig ton afgedankte zonnepanelen ingezameld.

Installateurs die zonnepanelen willen afdanken, kunnen voortaan terecht bij zowel de brenglocaties van PV CYCLE als van Wecycle. Het totaal aantal inleverpunten komt voor hen hiermee op zesenveertig. Bij het afdanken van meer dan tachtig zonnepanelen ineens, kan een installateur contact opnemen met PV CYCLE. De panelen worden dan opgehaald.

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

Operationeel Uitvoerder

Fulltime (40 uur) - 5667 KX
kWh People zoekt:

Accountmanager O&M

32-40 uur - Den Bosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!