Solar Magazine - Energiecorporatie Energiefabriek013 weet garanties failliet EnerguGuard te borgen bij Pebble Green Systems
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Energiecorporatie Energiefabriek013 weet garanties failliet EnerguGuard te borgen bij Pebble Green Systems

Energiecorporatie Energiefabriek013 weet garanties failliet EnerguGuard te borgen bij Pebble Green Systems

Ze maakten zich er direct druk over toen het nieuws van het faillissement van EnergyGuard bekend werd, maar Energiefabriek 013 heeft het dankzij eigen onderhandelingen weten te regelen: vernieuwde garantie.

De leden van Energiefabriek013 kocht namelijk via het 2000dakenplan een zonne-energiesysteem bij Energy Guard. Toen net na de zomer Energy Guard failliet ging, ontstonden bij de leden direct zorgen. De afgelopen periode hebben Energiefabriek013-leden Ruud Zuer en Jules van den Boogaard zich hard ingespannen om een nieuwe garantieregeling te bespreken met Pebble Green Systems, het bedrijf dat Energy Guard heeft overgenomen. Dat is nu gelukt.


Iedereen die een zonne-energie systeem heeft gekocht via het 2000dakenplan is al op de hoogte gesteld en heeft een brief ontvangen van Pebble Green Systems over de garantieovername.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Dijkman Zonne-energie zoekt:

Stage (online) marketing

Fulltime (40 uur) - Heino, 8141 GN 23
Sunprojects B.V. zoekt:

Tender Medewerker

32-40 uur - Uilenstede 475, Amstelveen, 1183 AG
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!