logo
wvhj2023
© Trina Solar
© Trina Solar
29 maart 2021

Trina Solar in Europa gestart met uitlevering van nieuw zonnepaneel Vertex S

Trina Solar is in Europa gestart met de levering van het nieuwe zonnepaneel Vertex S. De pv-module van 405 wattpiek is door de fabrikant ontwikkeld voor toepassingen op residentiële en commerciële daken in Europa.

De komst van het zonnepaneel werd afgelopen oktober al aangekondigd. De verkoop van het zonnepaneel is nu gestart via de distributiepartners van Trina Solar.

120 zonnecellen
Het Vertex S-zonnepaneel maakt gebruik van zonnecellen gebaseerd op wafers van 210 bij 210 millimeter. Het zonnepaneel telt 40 zonnecellen die in drieën gesneden zijn, oftewel 120 een derde zonnecellen. De efficiëntie van het zonnepaneel is 21 procent en de productgarantie bedraagt 15 jaar.

De zonnepanelenserie is ontworpen voor compatibiliteit met bestaande montagesystemen, optimizers en omvormers voor residentiële en commerciële toepassingen. Gonzalo de la Viña, hoofd European Module Business bij Trina Solar: ‘We ervaren een sterke marktgroei in heel Europa, dankzij het toenemende momentum van de acceptatie van hernieuwbare energie. Vertex S is speciaal ontworpen voor de Europese dakenmarkt en is een veelzijdige oplossing voor residentiële en commerciële toepassingen. Door gebruik te maken van de voordelen van Vertex S via ons sterke distributienetwerk en commerciële en industriële klanten, zijn we perfect gepositioneerd om te voldoen aan de behoeften van de Europese markt.’

210 millimeter
Vertex S is het meest compacte zonnepaneelmodel van Trina Solar, dat gebruikmaakt van zonnecellen gebaseerd op wafers van 210 bij 210 millimeter. De afmetingen van de zonnepanelen en pallets zijn geoptimaliseerd, zodat een maximaal aantal zonnepanelen in elke container kan worden vervoerd, waardoor zowel op transport- als opslagkosten wordt bespaard.

Bekijk het aanbod van zonnepanelen in de Benelux hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten