Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Trina Solar in Europa gestart met uitlevering van nieuw zonnepaneel Vertex S
© Trina Solar

Trina Solar in Europa gestart met uitlevering van nieuw zonnepaneel Vertex S

Trina Solar is in Europa gestart met het nieuwe zonnepaneel Vertex S. Dit zonnepaneel van 405 wattpiek is door de fabrikant speciaal ontwikkeld voor toepassingen op residentiële en commerciële daken in Europa.

De komst van het zonnepaneel werd afgelopen oktober al aangekondigd. De verkoop van het zonnepaneel is nu gestart via de distributiepartners van Trina Solar.

120 zonnecellen
Het Vertex S-zonnepaneel maakt gebruik van zonnecellen gebaseerd op wafers van 210 bij 210 millimeter. Het zonnepaneel telt 40 zonnecellen die in drieën gesneden zijn, oftewel 120 een derde zonnecellen. De efficiëntie van het zonnepaneel is 21 procent en de productgarantie bedraagt 15 jaar.

De zonnepanelenserie is ontworpen voor compatibiliteit met bestaande montagesystemen, optimizers en omvormers voor residentiële en commerciële toepassingen. Gonzalo de la Viña, hoofd European Module Business bij Trina Solar: ‘We ervaren een sterke marktgroei in heel Europa, dankzij het toenemende momentum van de acceptatie van hernieuwbare energie. Vertex S is speciaal ontworpen voor de Europese dakenmarkt en is een veelzijdige oplossing voor residentiële en commerciële toepassingen. Door gebruik te maken van de voordelen van Vertex S via ons sterke distributienetwerk en commerciële en industriële klanten, zijn we perfect gepositioneerd om te voldoen aan de behoeften van de Europese markt.’

210 millimeter
Vertex S is het meest compacte zonnepaneelmodel van Trina Solar, dat gebruikmaakt van zonnecellen gebaseerd op wafers van 210 bij 210 millimeter. De afmetingen van de zonnepanelen en pallets zijn geoptimaliseerd, zodat een maximaal aantal zonnepanelen in elke container kan worden vervoerd, waardoor zowel op transport- als opslagkosten wordt bespaard.

Bekijk het aanbod van zonnepanelen in de Benelux hier in de Solar Magazine Productzoeker.

Nu in Solar Magazine

Mei 2021

Zonnepanelen grote afwezige in Nationale Milieudatabase: fabrikanten van zonnepanelen moeten investeren in productgerichte milieudata om boot niet te missen Bonaire, Sint Eustatius en Saba: Veel zon, (nog te) weinig...
Vacatures
Natuurlijk Energie Nederland B.V. zoekt:

Zonnepaneel monteur

Fulltime (40 uur) - 6051 DW
Duramotion BV zoekt:

Technical Sales Manager

Fulltime (40 uur) - Hoensbroek, 6433 KG, 35
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!