Solar Magazine - Rhiant sluit zich aan bij Wocozon: eerste 100 huurders ontvangen zonnepanelenaanbod
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Rhiant sluit zich aan bij Wocozon: eerste 100 huurders ontvangen zonnepanelenaanbod
(foto: Salland Wonen)

Rhiant sluit zich aan bij Wocozon: eerste 100 huurders ontvangen zonnepanelenaanbod

Woningcorporatie Rhiant is sinds kort aangesloten bij Wocozon en kan hierdoor op termijn al haar huurders laten profiteren van zonnestroom van eigen dak. Inmiddels hebben de eerste 100 huurders een aanbod ontvangen.

Wocozon Nederland biedt woningcorporaties in heel Nederland de mogelijkheid woningen te voorzien van zonnepanelen, zonder dat de huurders of de corporaties daar zelf in hoeven te investeren. Zo werd bijvoorbeeld voor SallandWonen afgelopen najaar de 1.000 huurwoning van deze corporatie van zonnepanelen voorzien (red. zie foto).

Woningcorporatie Rhiant te Hendrik-Ido-Ambacht is de tweede woningcorporatie in de provincie Zuid-Holland die zich heeft aangesloten bij Stichting Wocozon en daarmee de dertiende corporatie in heel Nederland. De 13 aangesloten corporaties hebben samen ruim 90.000 woningen die voorzien worden van een pv-installatie.

Rhiant heeft de ambitie om op termijn alle geschikte woningen binnen haar portefeuille te voorzien van zonnepanelen. In eerste instantie komen de eengezinswoningen in aanmerking en de eerste woningen zullen al voor eind april worden gerealiseerd. Rhiant beheert ruim 1.800 verhuureenheden in Hendrik-Ido-Ambacht.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Operations Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Zonmaat zoekt:

Elektricien

32-40 uur - Provincie Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!