logo
wvhj2023
(foto: Salland Wonen)
(foto: Salland Wonen)
27 maart 2018

Rhiant sluit zich aan bij Wocozon: eerste 100 huurders ontvangen zonnepanelenaanbod

Woningcorporatie Rhiant is sinds kort aangesloten bij Wocozon en kan hierdoor op termijn al haar huurders laten profiteren van zonnestroom van eigen dak. Inmiddels hebben de eerste 100 huurders een aanbod ontvangen.

Wocozon Nederland biedt woningcorporaties in heel Nederland de mogelijkheid woningen te voorzien van zonnepanelen, zonder dat de huurders of de corporaties daar zelf in hoeven te investeren. Zo werd bijvoorbeeld voor SallandWonen afgelopen najaar de 1.000 huurwoning van deze corporatie van zonnepanelen voorzien (red. zie foto).

Woningcorporatie Rhiant te Hendrik-Ido-Ambacht is de tweede woningcorporatie in de provincie Zuid-Holland die zich heeft aangesloten bij Stichting Wocozon en daarmee de dertiende corporatie in heel Nederland. De 13 aangesloten corporaties hebben samen ruim 90.000 woningen die voorzien worden van een pv-installatie.

Rhiant heeft de ambitie om op termijn alle geschikte woningen binnen haar portefeuille te voorzien van zonnepanelen. In eerste instantie komen de eengezinswoningen in aanmerking en de eerste woningen zullen al voor eind april worden gerealiseerd. Rhiant beheert ruim 1.800 verhuureenheden in Hendrik-Ido-Ambacht.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten