Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Vlaams Energieagentschap start promotiecampagne ‘Overal zonnepanelen’
(foto: VEA)

Vlaams Energieagentschap start promotiecampagne ‘Overal zonnepanelen’

Het Vlaams Energieagentschap en de Vlaamse energieminister Bart Tommelein hebben de promotiecampagne ‘Overal zonnepanelen’ gelanceerd. Hiermee roepen ze burgers op ‘een dak te kiezen dat zonnepanelen verdient’.

Tommelein meldde vorig jaar tegenover Solar Magazine al dat er nieuwe promotiecampagnes voor zonnepanelen op komst zijn. Per direct kan iedere Vlaming enerzijds daken nomineren op de website www.stroomversneller.be en anderzijds stemmen op de genomineerde daken. Alleen daken van niet-woongebouwen komen in aanmerking zoals een supermarkt, zwembad, midden- en kleinbedrijf, industrieel gebouw, sporthal, ziekenhuis, bibliotheek, school, cultuurcentrum of parochiezaal.

Met deze campagne willen de initiatiefnemers het potentieel voor zonneprojecten en de voordelen ervan onder de aandacht brengen van omwonenden, de eigenaars en mogelijke investeerders. Het Vlaams Energieagentschap zal, na afloop van de campagne, voor de populairste daken de eigenaars zoveel mogelijk begeleiden om op hun dak een zonneproject te realiseren. In april 2018 zal het Vlaamse Energieagentschap voor burgers bovendien een tweede uitdaging lanceren.

Nu in Solar Magazine

Mei 2020

Coolblue stoomt snel op naar top residentiële zonne-energiemarkt: ‘De internetverkoop van zonnepanelen werkt’ Joint Solar Programme III: hybride tandemzonnecel van 30 procent binnen handbereik voor Nederlandse onderzoekers De...
Vacatures
Esdec zoekt:

Technical Product Trainer

Esdec zoekt een Technical Product Trainer (fulltime)
Fulltime • Deventer
Anoniem zoekt:

Customer Support Technician – Solar

Een anoniem bedrijf zoekt een Customer Support Technician – Solar
Fulltime • Eindhoven
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!