logo
wvhj2023
(foto: VEA)
(foto: VEA)
30 januari 2018

Vlaams Energieagentschap start promotiecampagne ‘Overal zonnepanelen’

Het Vlaams Energieagentschap en de Vlaamse energieminister Bart Tommelein hebben de promotiecampagne ‘Overal zonnepanelen’ gelanceerd. Hiermee roepen ze burgers op ‘een dak te kiezen dat zonnepanelen verdient’.

Tommelein meldde vorig jaar tegenover Solar Magazine al dat er nieuwe promotiecampagnes voor zonnepanelen op komst zijn. Per direct kan iedere Vlaming enerzijds daken nomineren op de website www.stroomversneller.be en anderzijds stemmen op de genomineerde daken. Alleen daken van niet-woongebouwen komen in aanmerking zoals een supermarkt, zwembad, midden- en kleinbedrijf, industrieel gebouw, sporthal, ziekenhuis, bibliotheek, school, cultuurcentrum of parochiezaal.

Met deze campagne willen de initiatiefnemers het potentieel voor zonneprojecten en de voordelen ervan onder de aandacht brengen van omwonenden, de eigenaars en mogelijke investeerders. Het Vlaams Energieagentschap zal, na afloop van de campagne, voor de populairste daken de eigenaars zoveel mogelijk begeleiden om op hun dak een zonneproject te realiseren. In april 2018 zal het Vlaamse Energieagentschap voor burgers bovendien een tweede uitdaging lanceren.

Deel dit artikel:

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws!
Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen en heb de privacy policy gelezen.

Laatste Nieuws

Bekijk al het nieuws

Meest gelezen

Producten