Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Izen en Agreco plaatsen 11.286 zonnepanelen bij De Groene Agri
(foto: De Groene Agri)

Izen en Agreco plaatsen 11.286 zonnepanelen bij De Groene Agri

In opdracht van Agreco heeft het Nederlandse Izen Renewable Energy uit Wijchen een zonnestroomsysteem geplaatst van 11.286 zonnepanelen bij Koel- en vrieshuis De Groene Agri.

Het pv-systeem kent een vermogen van 3,16 megawattpiek Met dit systeem wordt jaarlijks 2.870.000 kilowattuur aan stroom opgewekt.

Koel- en vrieshuis De Groene Agri in Rutten (Noordoostpolder) in de provincie Flevoland is gespecialiseerd in gekoelde opslag van land- en tuinbouwproducten. Voor de verschillende producten kunnen verschillende bewerkingen uitgevoerd worden, zoals bijvoorbeeld ontgronden, wassen en opzakken. Het bedrijf is bovendien SKAL gecertificeerd. Met het laten plaatsen van dit zonnestroom systeem zet het bedrijf een grote stap richting klimaatneutraal produceren.

Agreco treedt als opdrachtgever op in het zonnestroomproject. Het bedrijf houdt zich onder andere bezig met de ontwikkeling en beheer van zonnestroomsystemen op daken van derden. Izen houdt zich op zijn beurt sinds 1987 bezig met het ontwerpen, bouwen, onderhoud en service van pv-systemen.

Nu in Solar Magazine

Juni 2017

De juni-editie van Solar Magazine bevat artikelen over:   NEN1010: installatiekwaliteit continu onder druk, roep om opleverkeuring Vlaamse energieminister Bart Tommelein 1 jaar op zijn post: ‘Nieuwe promotiecampagnes voor...
Vacatures
Duramotion zoekt:

Commercieel medewerk(st)er binnendienst

Duramotion is op zoek naar een technisch commercieel medewerk(st)er binnendienst
Fulltime • Heerlen
Klimaatgarant zoekt:

Project engineer

Klimaatgarant Solar zoekt een Project Engineer en is een snel groeiende importeur en system integrator op het gebied van zonne-energie.
Fulltime • Ridderkerk
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!