Solar Magazine - Nieuwe totaaloplossing LG realiseert nul op de meter via zonnepanelen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nieuwe totaaloplossing LG realiseert nul op de meter via zonnepanelen
(foto: Pixabay)

Nieuwe totaaloplossing LG realiseert nul op de meter via zonnepanelen

LG heeft een energiemodule ontwikkeld waarmee woningen energieneutraal worden gemaakt. De introductie van de module in Nederland betekent volgens het bedrijf een wereldprimeur.

Deze totaaloplossing bestaat uit een warmtepomp, zonnepanelen, sanitair warm water, ventilatie, energieopslag en energiemonitoring. Daarnaast levert LG een op maat gemaakte softwareoplossing voor het bedienen van deze oplossing.

Met de totaaloplossing kunnen niet alleen woningcorporaties maar ook huiseigenaren hun woning verduurzamen, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Hiermee gaat het energielabel van de woning omhoog en stijgt volgens LG de waarde van het huis. LG is de enige leverancier is van een totaaloplossing. Afnemers hoeven geen afspraken te maken met afzonderlijke partijen. De unit is opgebouwd als prefab-oplossing waardoor er voor de installateur sprake is van een plug-en-playmodule en hij daardoor niet verplicht is om in het bezit te zijn van een F gassen-certificering bij het installeren van de energiemodule.

Deel dit bericht

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
Kremer Techniek zoekt:

PV Monteur

Fulltime (40 uur) - 's-Heerenberg
kWh People zoekt:

Senior Projectontwikkelaar Zonnestroom

Fulltime (40 uur) - Omgeving Nijmegen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!