Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
SolSolutions plaatst 1.134 zonnepanelen bij Van Der Lugt
(foto: SolSolutions)

SolSolutions plaatst 1.134 zonnepanelen bij Van Der Lugt

SolSolutions is momenteel drukdoende met het plaatsen van 1.134 SolarWorld zonnepanelen van 260 wattpiek bij Plantenkwekerij Van der Lugt. Het systeem wordt voorzien van omvormers van SolarEdge.

Plantenkwekerij Van der Lugt is een in 1920 opgericht familiebedrijf dat zich van oudsher gespecialiseerd heeft in de opkweek van jonge groenteplanten voor de professionele groentekwekers. In een modern bedrijf in het Zuid-Hollandse Bleiswijk wordt via innovatieve kweekmethoden een volledig op maat gerealiseerd halffabricaat geleverd.

Van der Lugt heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, zo is het bedrijf onder meer betrokken bij de realisatie van AquaReuse. Dit is een waterzuiveringsconcept waarbij het afvalwater van een cluster tuinbouwbedrijven wordt gezuiverd en vervolgens wordt hergebruikt. Nu wordt het bedrijf, met steun van SDE+-subsidie uit het jaar 2014, dus ook voorzien van zonnepanelen.

Producten uit de Solar Magazine Productzoeker

Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
kWh People zoekt:

Accountmanager O&M

32-40 uur - Den Bosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!