Solar Magazine - IHS roept SMA voor vierde jaar op rij uit tot favoriete omvormermerk
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IHS roept SMA voor vierde jaar op rij uit tot favoriete omvormermerk

IHS roept SMA voor vierde jaar op rij uit tot favoriete omvormermerk

Voor het vierde jaar op rij is SMA Solar Technology AG (SMA) door onderzoeksbureau IHS verkozen tot favoriete omvormerfabrikant ter wereld. IHS ondervroeg in meer dan 40 landen kopers van pv-producten.

In de 'PV Inverter Customer Insight Survey – 2015' werd de kopers gevraagd naar hun drie favoriete omvormermerken. Ze vernoemden de in totaal 54 merken. Met een percentage van ongeveer 27 procent behaalde SMA de eerste plaats in het algemeen klassement.

SMA is de favoriete omvormermerk in onder meer Duitsland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is SMA volgens de ondervraagden voor het tweede jaar op rij wereldwijd het omvormermerk dat het meest door hun klanten wordt gevraagd. Het verslag van IHS stelt vast dat klanten zich bij de keuze van hun voorkeursmerk van omvormers baseren op de kwaliteit van de omvormers, de technische ondersteuning en service na de installatie van de apparaten.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
Switch2solar zoekt:

Digital developer | E-learning

32-40 uur - Ulvenhout
Zonnepanelen op het Dak BV zoekt:

PV Designer / Werkvoorbereider

Fulltime (40 uur) - Barneveld
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!