Solar Magazine - IHS roept SMA voor vierde jaar op rij uit tot favoriete omvormermerk
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IHS roept SMA voor vierde jaar op rij uit tot favoriete omvormermerk

IHS roept SMA voor vierde jaar op rij uit tot favoriete omvormermerk

Voor het vierde jaar op rij is SMA Solar Technology AG (SMA) door onderzoeksbureau IHS verkozen tot favoriete omvormerfabrikant ter wereld. IHS ondervroeg in meer dan 40 landen kopers van pv-producten.

In de 'PV Inverter Customer Insight Survey – 2015' werd de kopers gevraagd naar hun drie favoriete omvormermerken. Ze vernoemden de in totaal 54 merken. Met een percentage van ongeveer 27 procent behaalde SMA de eerste plaats in het algemeen klassement.

SMA is de favoriete omvormermerk in onder meer Duitsland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is SMA volgens de ondervraagden voor het tweede jaar op rij wereldwijd het omvormermerk dat het meest door hun klanten wordt gevraagd. Het verslag van IHS stelt vast dat klanten zich bij de keuze van hun voorkeursmerk van omvormers baseren op de kwaliteit van de omvormers, de technische ondersteuning en service na de installatie van de apparaten.

Deel dit bericht

Nu in Solar Magazine

Mei 2022

Realtime interface op komst: ‘Noodrem leidt tot enorme hoeveelheid extra aansluitcapaciteit  wind- en zonne-energie’ Professor Wim Sinke zwaait af: ‘We still ain’t seen nothing yet’ Zonnemarkt: ‘Einde...
Vacatures
kWh People zoekt:

Projectleider Meetdiensten

Fulltime (40 uur) - Utrecht
kWh People zoekt:

Business Developer Benelux

Fulltime (40 uur) - Benelux
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!