Solar Magazine - Lichtcongres druk bezocht: NSVV presenteert nieuwe voorzitter, huisstijl en website
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Lichtcongres druk bezocht: NSVV presenteert nieuwe voorzitter, huisstijl en website

Lichtcongres druk bezocht: NSVV presenteert nieuwe voorzitter, huisstijl en website

Expo Hoevelaken was gisteren het toneel van het nationaal Lichtcongres 'Licht verrijkt' van de NSVV. Een van de belangrijkste mijlpalen van het congres was de overdracht van de NSVV-voorzittershamer door Léon Schrijnemaekers aan Rob Metz (burgemeester van Soest). Metz had de eer om niet alleen zijn eerste publieke rede als voorzitter te houden, maar ook de nieuwe huisstijl van de NSVV te presenteren.Gedurende de dag vond er vervolgens een groot aantal kennissessies plaats. Daarbij was er onder meer aandacht voor de vorderingen van energiebesparing in de openbare verlichting. Dyana Loehr wist namens Rijkswaterstaat te melden dat de helft van de afgesproken doelstelling in het Energieakkoord - veertig procent energiezuinige verlichting in 2020 - al bereikt is. Verder is het doel van veertig procent openbare verlichting in 2020 ook in zicht aan het komen, drieëntwintig procent van de openbare verlichting is namelijk inmiddels slim. Aan de monitoring die ten grondslag ligt aan het vaststellen van de resultaten namen afgelopen jaar overigens 194 Nederlandse gemeenten deel.

Een van de andere kennissessies over openbare verlichting was voor het publiek onderstaande animatiefilm 'Meer zicht met minder licht' te zien:

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Conduct Technical Solutions BV zoekt:

Secretaresse afdeling sales

Fulltime (40 uur) - Barendrecht, 2993 LP, 4
Winst uit je woning zoekt:

Adviseur Verduurzaming (ZZP)

Parttime (24 uur) - Haarlem, 2011 MA
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!