Solar Magazine - LICHTNL gaat armaturen op zonne-energie van Fonroche Lighting distribueren
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
LICHTNL gaat armaturen op zonne-energie van Fonroche Lighting distribueren

LICHTNL gaat armaturen op zonne-energie van Fonroche Lighting distribueren

LICHTNL gaat armaturen op zonne-energie van Fonroche Lighting distribueren. De buitenarmaturen van Fonroche Lighting werken volledig op zonne-energie, 365 nachten per jaar.

Dankzij de samenwerking met LICHTNL zijn ze vanaf nu ook te verkrijgen in Nederland.

Geen netaansluiting
De armaturen van Fonroche Lighting zijn de enige die de volledige nacht op zonne-energie werken. Ze hebben het hele jaar door een hoge verlichtingssterkte, of de zon de dag ervoor nu wel of niet geschenen heeft. Dat komt door het intelligente energiemanagementsysteem dat energie opslaat. En zo zijn er meer voordelen: 100 procent zonne-energie. De armaturen werken echt alleen op de kracht van de zon, dus ze hebben geen netaansluiting; geen werkingskosten. Omdat ze niet aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, betaalt men geen stroomkosten; geen onderhoud. Ze werken minimaal 10 jaar zonder onderhoud, wat veel energie en geld scheelt; duurzaam. Ze verbruiken geen netstroom, waarmee deze lichtmasten de beste keuze voor het milieu zijn.

4 tot 8 meter hoogte
De masten zijn verkrijgbaar in 4, 5, 6 en 8 meter hoogte en met een dubbele of enkele armatuur. Naast staal zijn houten palen ook een optie. Ze zijn bestand tegen temperaturen tussen -40 en 70 graden Celsius, wat de lichtmasten geschikt maakt voor alle soorten buitenruimten. Denk bijvoorbeeld aan pleinen, snelwegen, parkeerterreinen, campings en parken.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2022

De Marktgids Zonne-energie 2022 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vol stroomnet en hoge prijzen zonnepanelen zorgen voor onzekerheid: Vlaanderen en Nederland willen stap maken naar...
Vacatures
EWS GmbH & Co. KG zoekt:

Marketing Manager

Fulltime (40 uur) - Am Bahnhof 20, 24983 Handewitt, Deutschland
kWh People zoekt:

Projectleider Elektrotechniek

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!