Solar Magazine - Maas & Hagoort en Sparckel slaan handen ineen
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Maas & Hagoort en Sparckel slaan handen ineen

Maas & Hagoort en Sparckel slaan handen ineen

Maas & Hagoort, een merkonafhankelijke specialist in het adviseren en leveren van lichtoplossingen, gaat samenwerken met lichtinnovator Sparckel.

Dit bedrijf heeft vrijstaande en vrijhangende biodynamische lichtsystemen ontwikkeld en in de markt gezet. Met het gezamenlijke doel om de leefkwaliteit binnen de zorg- en werkomgeving te verbeteren, zijn de eerste uitingen van de samenwerking al zichtbaar.

Gezonder leven
Als leverancier van oplossingen voor binnenverlichtingsprojecten ontzorgt Maas & Hagoort zijn partners binnen de installatiebranche: ‘Het gezamenlijke doel met onze partners is het toevoegen van waarde en kwaliteit voor de eindgebruikers van de vele verlichtingsprojecten. Innovaties als biodynamische verlichting speelt hier een belangrijke rol bij,’ vertelt Willem-Jan Zwemer, commercieel directeur van Maas & Hagoort. Om deze reden is het idee ontstaan voor een samenwerking met Sparckel.

‘Licht kan echt werken en levert zeker een bijdrage aan een gezonder leven, maar je moet het zelf beleven’ aldus Maarten Voorhuis, oprichter en directeur van Sparckel. ‘De kracht en meerwaarde van onze biodynamische verlichting moet vooraf eerst zelf ervaren worden door de beslissers van de eindgebruikers. Alleen dan komt de boodschap echt over. Vandaar ook onze samenwerking met Maas & Hagoort. Een partij die wil bijdragen aan het verder communiceren van het belang van goed licht aan de gezondheid en het welzijn van de mens’. 

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2022

De Marktgids Zonne-energie 2022 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vol stroomnet en hoge prijzen zonnepanelen zorgen voor onzekerheid: Vlaanderen en Nederland willen stap maken naar...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Ervaren adviseur zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Industrieweg Oost 25, 6662 NE Elst (Gld)
SolarMinds zoekt:

Service monteur

Fulltime (40 uur) - Amsterdam
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!