Solar Magazine - IKEA presenteert gekleurde slimme led-lamp met GU10-fitting
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
IKEA presenteert gekleurde slimme led-lamp met GU10-fitting
© IKEA

IKEA presenteert gekleurde slimme led-lamp met GU10-fitting

IKEA heeft diverse nieuwe led-lampen in zijn assortiment opgenomen. Het gaat onder meer om een gekleurde led-spot met GU10-fitting die toegevoegd is aan de productserie van slimme led-verlichting Trådfri.

Met de TRÅDFRI GU10-lamp kan worden gekozen uit 9 verschillende kleuren en dimmen, zodat het licht kan worden aangepast aan de activiteit.

Maximaal 10 led-lichtbronnen

IKEA TRÅDFRI GU10 RGBIKEA had al GU10-lampen in zijn TRÅDFRI-aanbod, maar die waren alleen dimbaar of daar was alleen de wittint aan te passen.

Met de TRÅDFRI-afstandsbediening kan de gebruiker maximaal 10 led-lichtbronnen sturen die zich allemaal identiek gedragen. Aan, uit, dimmen en wisselen tussen in totaal 9 verschillende kleuren/witte nuances. Wanneer de gebruiker de TRÅDFRI-verbindingshub, die apart wordt verkocht, en de IKEA Home smart-app toevoegt, kan gewisseld worden tussen in totaal 20 kleuren/witte nuances.

Andere nieuwe lampen
Verder heeft IKEA onder meer nog 3 bijzonder vormgegeven led-lampen aan het assortiment toegevoegd. Het gaat om 2 varianten van de Lunnom – E27-led-lampen van buisvormig bruin helder glas en 2 varianten van de ROLLSBO – E27-led-lampen van buisvormig bruinzwart helder glas.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2022

De Marktgids Zonne-energie 2022 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vol stroomnet en hoge prijzen zonnepanelen zorgen voor onzekerheid: Vlaanderen en Nederland willen stap maken naar...
Vacatures
kWh People zoekt:

Junior Projectleider Energie-coöperaties

Fulltime (40 uur) - Utrecht
Zon Advies Nederland zoekt:

Werkvoorbereider zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Industrieweg Oost 25, 6662 NE Elst (Gld)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!