Solar Magazine - Mymesh van Chess nu ook beschikbaar voor ontwikkelaars
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Mymesh van Chess nu ook beschikbaar voor ontwikkelaars
© Chess

Mymesh van Chess nu ook beschikbaar voor ontwikkelaars

Met meer dan 98.000 actieve apparaten in het veld en honderden netwerken wereldwijd zet Chess een volgende stap: het beschikbaar maken van de Mymesh REST-API voor softwareontwikkelaars en productfabrikanten.

Kantoren, ziekenhuizen en fabrieken: allemaal maken ze de transitie naar slimme led-verlichting oftewel ‘connected led’. De zelfontwikkelde standaard van Chess voor de professionele omgeving, Mymesh, verovert snel terrein. ‘Inmiddels verbinden wij met Mymesh steeds meer A-locaties, wereldwijd. Dit zijn netwerken die veel waardevolle informatie genereren voor de gebruikers en waar veel vraag is naar nieuwe, innoverende (data)producten’, aldus Han Bak, commercieel directeur bij Chess.

Bij Chess wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van het netwerkprotocol, de infrastructuur van de lichtbesturing én het dashboard. Dit om de verspilling van energie bij de grootste locaties tegen te gaan. Echter, om Mymesh nog sneller door te ontwikkelen is de Mymesh REST-API nu opengesteld voor de ontwikkelaars van soft- en hardwareproducten. Hiermee worden zij in staat gesteld om zelf producten en services te ontwikkelen voor Mymesh-klanten over heel de wereld.

Vorige maand lanceerde Chess zijn nieuwste hardwareproduct: de lichtcontroller Micro BLC waarmee het mogelijk is om duizenden lampen én een scala aan sensoren te verbinden.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Solvari B.V. zoekt:

Online Marketeer

32-40 uur - Zadelstede 9 3431 JZ Nieuwegein
Zon Advies Nederland zoekt:

Vacature binnendienst Projectmanager / Werkvoorbereider (€ 3.500 - € 4.500)

Fulltime (40 uur) - Elst, 6662NE, 25
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!