Solar Magazine - Stadserf-complex Schiedam voorzien van led-buitenverlichting
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Stadserf-complex Schiedam voorzien van led-buitenverlichting

Stadserf-complex Schiedam voorzien van led-buitenverlichting

Het Stadserf-complex in Schiedam is voorzien van nieuwe buitenverlichting. Met de led-verlichting kan er bij speciale gelegenheden voor worden gekozen de kleur van het licht aan te passen.

De gemeente Schiedam heeft steeds meer aandacht voor duurzaamheid. Het terugdringen van het energieverbruik, en daarmee het beperken van de CO2-uitstoot, is daar een voorbeeld van. Toen de buitenverlichting van het Stadserf-complex moest worden vervangen, was het een logische keuze om led-verlichting toe te passen. De nieuwe verlichting heeft een hogere lichtopbrengst, waardoor de helft minder lampen nodig zijn. De nieuwe verlichting is ook energiezuiniger en bovendien onderhoudsvrij.

De led-verlichting maakt het mogelijk om bij speciale gelegenheden de kleur van het licht aan te passen. Zo werd het Stadserf-complex bij wijze van proef op Koningsdag al oranje uitgelicht.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Maart 2023

Certificeringsregeling in de maak bij InstallQ: ‘Licence to operate voor zakelijke pv-projecten’ iMVO-convenant hernieuwbare energie klaar: ‘Zonne-energiesector mag ogen niet sluiten, niks doen geen optie’ NIYATA...
Vacatures
DSG B.V. zoekt:

AC-monteur

Fulltime (40 uur) - Steenslag 1, 5531 MC Bladel
DSG B.V. zoekt:

Servicemonteur

Fulltime (40 uur) - Steenslag 1, 5531 MC Bladel
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!