Solar Magazine - Gemeente Binnenmaas maakt duurzaamheidsslag met led-verlichting
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Gemeente Binnenmaas maakt duurzaamheidsslag met led-verlichting
(foto: Innolumis)

Gemeente Binnenmaas maakt duurzaamheidsslag met led-verlichting

Gemeente Binnenmaas verduurzaamt haar openbare verlichting; kortgeleden ontving Innolumis een opdracht voor het leveren van circa 800 kofferarmaturen van het type Mini Nicole en Nicole in de lichtkleur 4.000 kelvin.

Installatiebedrijf Dynniq plaatst de led-armaturen. Er zal begin 2018 een begin worden gemaakt met deze grootschalige ombouw naar led-straatverlichting.

Binnenmaas is een gemeente in de Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt circa 30.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 75,60 vierkante kilometer.

De gemeente is vernoemd naar de Binnenbedijkte Maas, een afgedamde tak van de Maas die geheel binnen de gemeentegrenzen ligt. De huidige gemeente Binnenmaas is ontstaan door een samenvoeging per 1 januari 2007 van de oorspronkelijke gemeente Binnenmaas met de gemeente 's-Gravendeel.

10 jaar na deze samenvoeging maakt Binnenmaas de stap op het gebied van het verduurzamen van haar areaal openbare verlichting. Hiermee zal Binnenmaas haar duurzame ambities verder vormgeven en zal zij haar areaal openbare verlichting verder moderniseren en in hoge mate onderhoudsvriendelijk maken.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

Juni 2022

Gerrit Hiemstra: ‘Energiesector en meteorologen moeten meer samenwerken’ Groothandels: tekort aan omvormers voor zonnepanelen houdt nog heel 2022 aan Jikke Biermasz: ‘Het Europese importheffingendossier voor zonnepanelen...
Vacatures
Zon Advies Nederland zoekt:

Vacature planner Zonnepanelen

Fulltime (40 uur) - Elst, 6662 NE, 25
Conduct Technical Solutions BV zoekt:

Magazijnmedewerker

Fulltime (40 uur) - Barendrecht, 2993 LP, 4
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!