Solar Magazine - Led-verlichting voor gemeente Hellendoorn
Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Led-verlichting voor gemeente Hellendoorn
(foto: Stock)

Led-verlichting voor gemeente Hellendoorn

Langs de G. van de Muelenweg en een deel van de Helmkruidlaan in Hellendoorn is de verlichting vervangen door led-lampen. Deze lampen verlichten de weg en het fietspad.

De aparte lichtmasten langs het fietspad worden weggehaald. Veilig verkeer, sociale veiligheid en duurzaamheid zijn de uitgangspunten van de gemeente Hellendoorn bij het verlichtingsbeleid. Onder duurzaamheid verstaan ze behalve energiebesparing ook het terugdringen van lichthinder. Toen vorig jaar de openbare verlichting in het buitengebied vervangen moest worden, zijn er daarom minder lichtpunten teruggekeerd dan er eerder waren en zijn er nu alleen nog maar led-lampen.

Vervolgens is er ook kritisch gekeken naar de verlichting binnen de bebouwde kom. Op plekken waar dat veilig kan, worden lichtmasten weggehaald. Het fietspad langs de G. van de Muelenweg en een deel van de Helmkruidlaan zijn voorbeelden van plekken waar dat gebeurt. Heijmans zorgt voor de uitvoering van het werk.

Deel dit bericht

Dit is een artikel van

Nu in Solar Magazine

September 2023

Installateurs zonnepanelen bang voor teruglopende verkopen: ‘Acties energiebedrijven olie op het vuur’ Verkiezingen: ‘Niet overdramatiseren als afbouw salderingsregeling zonnepanelen pas in 2026 begint’...
Vacatures
Sunconnect B.V. zoekt:

Duurzaamheidsadviseur

Fulltime (40 uur) - Oudkarspel
EWS zoekt:

Vertegenwoordiger buitendienst Noord-Nederland

Fulltime (40 uur) - Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!