James Wattstraat 77
1097DL Amsterdam (Nederland)
Contact: Erwin Mulder
Telefoon: +31 (0) 88 2000 146

Guidion


Full service installatiepartner binnen de energiebranche die jaarlijks meer dan 8.000 woningen van zonnepanelen voorziet. Dit doen wij door het faciliteren van onze aangesloten installateurs met systemen en service op het gebied van klantervaring, administratie, IT en logistiek.

Via dit unieke model wordt een hogere klanttevredenheid, meer flexibiliteit en een scherpere prijs geboden. Voor de partners van Guidion leidt dit tot een verlaging van de total cost of ownership en transparantie in de keten.

Guidion plaatst de zonnepanelen door heel Nederland en voert verschillende soorten projecten uit voor diverse woningbouwverenigingen, maar ook bij particulieren en diverse nieuwbouwprojecten. Guidion zorgt naast de planning, financiële administratie en bevoorrading, ook voor de kwaliteit van de installatie en de veiligheid bij plaatsing. De technische servicedesk faciliteert de opdrachtgevers en installateurs en werkt samen met de technische buitendienst aan een continue hoge kwaliteit en veiligheidsstandaard. Daarnaast hebben we een real-time oplever-app ontwikkeld voor de aangesloten installateurs om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen in de noodzakelijke administratie.

Met een netwerk van in totaal ruim 1300 ondernemers, binnen de energie en telecom-branche, helpt Guidion meer dan 800.000 klanten per jaar. Guidion ontzorgt de ondernemers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Denk hierbij aan de communicatie met de klant (voor, tijdens en na de installaties), logistiek (bevoorrading), dispatch (slim plannen) en kwalificaties en certificeringen van de ondernemers. Dit neemt Guidion hen uit handen en zorgt zo voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de keten.

Geïnteresseerd in een partnership met Guidion? Neem contact op. ​

Heb jij ervaring als installateur? Schrijf je in voor opdrachten en zet een eerste stap in een samenwerking met Guidion of stuur ons een bericht voor meer informatie.  


Nu in Solar Magazine

Juni 2020

Nieuwe versies handboek en eindtermen zonne-energie op komst: ‘Eindtermen zijn de blauwdruk voor opleidingen, examens en de erkenningsregeling’ Erik Martinson (Svea Solar) over overname consumententak Solarcentury: ‘Wij willen...
Vacatures
KiesZon BV zoekt:

Accountmanager

Fulltime (40 uur) - Rosmalen
Boss Energy Consulting zoekt:

Head of Business Development

Fulltime (40 uur) - The Netherlands
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!