James Wattstraat 77
1097DL Amsterdam (Nederland)
Contact: Ivan van Sichem
Telefoon: +31 (0)88 200 0188

Guidion


Full service installatiepartner binnen de energiebranche die jaarlijks meer dan 8.000 woningen van zonnepanelen voorziet. Dit doen wij door het faciliteren van onze aangesloten installateurs met systemen en service op het gebied van klantervaring, administratie, IT en logistiek.

Via dit unieke model wordt een hogere klanttevredenheid, meer flexibiliteit en een scherpere prijs geboden. Voor de partners van Guidion leidt dit tot een verlaging van de total cost of ownership en transparantie in de keten.

Guidion plaatst de zonnepanelen door heel Nederland en voert verschillende soorten projecten uit voor diverse woningbouwverenigingen, maar ook bij particulieren en diverse nieuwbouwprojecten. Guidion zorgt naast de planning, financiële administratie en bevoorrading, ook voor de kwaliteit van de installatie en de veiligheid bij plaatsing. De technische servicedesk faciliteert de opdrachtgevers en installateurs en werkt samen met de technische buitendienst aan een continue hoge kwaliteit en veiligheidsstandaard. Daarnaast hebben we een real-time oplever-app ontwikkeld voor de aangesloten installateurs om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen in de noodzakelijke administratie.

Met een netwerk van in totaal ruim 1300 ondernemers, binnen de energie en telecom-branche, helpt Guidion meer dan 800.000 klanten per jaar. Guidion ontzorgt de ondernemers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Denk hierbij aan de communicatie met de klant (voor, tijdens en na de installaties), logistiek (bevoorrading), dispatch (slim plannen) en kwalificaties en certificeringen van de ondernemers. Dit neemt Guidion hen uit handen en zorgt zo voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de keten.

Geïnteresseerd in een partnership met Guidion? Klik dan hier.

Heb jij ervaring als installateur en wil je meer weten over de samenwerking met Guidion? Bekijk onze opdrachten.


Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zelfstroom zoekt:

Procesmanager Sales

Zelfstroom zoekt een Procesmanager Sales
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Slim Opgewekt zoekt:

Elektromonteur

Slim Opgewekt zoekt een fulltime elektromonteur.
Fulltime • Arnhem
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!