Krijgsman 1
1186 DM Amstelveen (NL)
Contact: Fito Verdugo​
Telefoon: +31 (0)20 456 31 00

LG Electronics Benelux

Innovation for a better life
LG heeft meer dan 50 jaar wereldwijde ervaring op het gebied van elektronica en technologie. Door LG’s innovatieve karakter zullen zij koploper blijven in de ontwikkelende zonne-energiemarkt. LG won de “Intersolar AWARD” voor grensverleggende ideeën en technologische innovaties in 2013, 2015 en 2016. Hierdoor behoort LG tot de beste PV-paneelfabrikanten.

Hoogste rendement
LG biedt een van de hoogste rendementen in de PV-markt. De zonnepanelen hebben meer energieopbrengst per paneel en nemen minder ruimte op het dak in beslag dan traditionele panelen. Daarnaast hecht LG veel waarde aan esthetische standaarden om zo aan de hoge klantverwachting te voldoen.

Betrouwbare garantie
LG waarborgt de kwaliteit van zowel het product als de prestaties met 25 jaar garantie. Zelfs na 25 jaar heeft de NeON R nog een vermogensopbrengst van 90,8%. Door de sterke financiële achtergrond van LG Electronics is deze garantie uiterst betrouwbaar.


Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Adviseur/Projectleider Energietransitie Gebouwen

Fulltime (40 uur) - 6541EZ
VDH Solar Groothandel B.V. zoekt:

Administratief Medewerk(st)er

Fulltime (40 uur) - Hazerswoude-Dorp, 2391 PV, Finlandlaan 1
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!