Kompasstraat 6
2901AM Capelle aan den IJssel (Nederland)
Contact: Conan Wilhelmus
Telefoon: +31 (0)6 224 36 910

Erdo BV

Als je, zoals Erdo, al ruim 90 jaar daken en gevels aanlegt, onderhoudt en beheert, dan kan dit alleen wanneer je over uitgebreide kennis en een schat aan ervaring beschikt. Erdo begon in 1928 in Rotterdam, en legt zich al vanaf het begin toe op het aanbrengen van dakbedekking en dakisolatie. De laatste 10 jaar hebben we ons ook ontwikkeld als volwaardige partij in het verduurzamen van daken en gevels.

Wij hebben een focus op het seriematig leveren en onderhouden van zonnedaken en zonnegevels. Daarbij werken wij voornamelijk voor bouwkundige ondernemers, architecten, projectontwikkelaars, beleggingsmaatschappijen en adviesbureaus, vastgoedmanagement, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren, industrie, handel en dienstverlening, de overheid en zorginstellingen.  U kunt bij ons terecht voor:

  • Ontwerp & Advies
  • Installatie
  • Service & Monitoring
  • Financiering & Subsidies 

Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2020

​De Marktgids Zonne-energie 2019 kent 13 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt verwacht hausse aan residentiële installaties  Nederland verwelkomt in 2020...
Vacatures
Zonneplan zoekt:

Dakspecialist

Zonneplan zoekt een Dakspecialist.
Fulltime • Nederland
Zelfstroom zoekt:

Financieel administratief medewerker

Zelfstroom zoekt een Financieel administratief medewerker
Fulltime • 's-Hertogenbosch
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!