Solunar B.V.

Solunar B.V. | De zon is de ster in het planetenstelsel waar de aarde deel van uitmaakt. Mens, plant en dier kunnen niet zonder. De zon geeft energie, voedt en voorziet ons van vitamine D. 

Zonne-energie die we om kunnen zetten in elektriciteit. Elektriciteit om onze huizen warm te houden, eten te koken, licht te maken in het donker en om allerlei apparaten te laten werken. Zelfs auto’s, treinen, schepen en vliegtuigen worden door zonne-energie aangedreven. Zo schakelen we steeds meer over op de energie van de zon. Niet alleen omdat het schoner is, maar ook omdat het duurzaam is. Zonne-energie is onuitputtelijk en voor iedereen beschikbaar. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Kijkend naar de toekomst draagt Solunar bij aan een schone leefomgeving voor mens, plant en dier. Een duurzame samenleving waarin iedereen vrij en onafhankelijk kan leven en werken. De zon is er voor ons allemaal. Iedereen mag en kan gebruik maken van zonne-energie. Daar geloven wij in. Vandaar onze missie om zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Zo bouwen wij mee aan een mooie, schone wereld die wordt aangedreven door de zon.

Solunar B.V.
H.Norani

 

Schiedamsedijk 84D
3134KK Vlaardingen (Nederland)
T. +31 (0)88 3131 900
E. info@solunar.nl
I. www.solunar.nl

 

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Mei 2019

Vernieuwde aanpak innovatie in zonne-energie door ECN part of TNO: ‘Het is tijd voor pv 2.0, we bewegen steeds verder weg van one-size-fits-all-oplossingen’ Nieuw directieteam KiesZon wil groeien in zakelijke én...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Onderaannemers voor installatie zonnepanelen

Zon & Zo zoekt onderaannemers voor de installatie van zonnepanelen
Fulltime • Nederland
NPG zoekt:

Call agent

NPG zoekt een call agent
Fulltime • Riemst (B)
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!