2-improve energy


2-improve energy is opgericht in 2008 door een passie voor duurzame techniek met als oogpunt om autonome off-the-grid systemen te leveren om zelfvoorzienend te verwarmen. Onze corebusiness zijn de zonneboiler systemen, deze kunnen worden gecombineerd met pellet ketels of cv-houtkachels.

Groothandel en webwinkel.
2-improve energy levert als groothandel de hoog rendement vacuüm heatpipe CPC zonnecollectoren van Prisma Pro. We kunnen op maat gemaakte grote of kleine systemen leveren voor bedrijven of particulieren. Tevens bieden we onze particulieren klanten een webwinkel aan waar complete zonneboiler, pellet ketel en cv houtkachel systemen maar ook alle losse onderdelen kunnen worden besteld.

Innovatieve Producten.
Door onze jaren lange ervaring weten wij als geen ander welke producten een lange levensduur en een hoog rendement opleveren.
Wij doen er alles aan om de prestaties van onze systemen op alle gebieden continu te verbeteren.

Zelf toepassen is doen geloven.
Niet meer als een logische stap om naar je klanten geloofwaardig over te komen was de gasmeter uit het pand te laten verwijderen. We verwarmen ons pand in Zaandam al jaren met een zonneboiler in combinatie met een cv-houtkachel.

Product kennis en klanten service.
Ondersteuning van onze klanten vinden wij erg belangrijk, onze klantenservice heeft een diepgaande kennis van alle producten uit ons assortiment.2-improve energy
Nino Eerenberg

Symon Spiersweg 7D10
1506 RZ Zaandam
T. +31 (0)75-6703958
E. Info@2-improve.com
I. 2-improve.com

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

September 2017

De september-editie van Solar Magazine bevat artikelen over: TULiPPS Solar start zonnepanelenproductie in Waalwijk op Energyra wil zonnepanelenfabriek in Zaandam: ‘Kans dat het faalt minder dan 5 procent’ Designbureaus nemen...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Werkvoorbereider / Technisch binnendienst medewerker

AliusEnergy zoekt een Werkvoorbereider / Technisch binnendienst medewerker.
Fulltime • Eersel
Klimaatgarant zoekt:

Project engineer

Klimaatgarant Solar zoekt een Project Engineer en is een snel groeiende importeur en system integrator op het gebied van zonne-energie.
Fulltime • Ridderkerk
Meld mij aan voor de Solar Magazine nieuwsbrief!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!