2-improve energy


2-improve energy is opgericht in 2008 door een passie voor duurzame techniek met als oogpunt om autonome off-the-grid systemen te leveren om zelfvoorzienend te verwarmen. Onze corebusiness zijn de zonneboiler systemen, deze kunnen worden gecombineerd met pellet ketels of cv-houtkachels.

Groothandel en webwinkel.
2-improve energy levert als groothandel de hoog rendement vacuüm heatpipe CPC zonnecollectoren van Prisma Pro. We kunnen op maat gemaakte grote of kleine systemen leveren voor bedrijven of particulieren. Tevens bieden we onze particulieren klanten een webwinkel aan waar complete zonneboiler, pellet ketel en cv houtkachel systemen maar ook alle losse onderdelen kunnen worden besteld.

Innovatieve Producten.
Door onze jaren lange ervaring weten wij als geen ander welke producten een lange levensduur en een hoog rendement opleveren.
Wij doen er alles aan om de prestaties van onze systemen op alle gebieden continu te verbeteren.

Zelf toepassen is doen geloven.
Niet meer als een logische stap om naar je klanten geloofwaardig over te komen was de gasmeter uit het pand te laten verwijderen. We verwarmen ons pand in Zaandam al jaren met een zonneboiler in combinatie met een cv-houtkachel.

Product kennis en klanten service.
Ondersteuning van onze klanten vinden wij erg belangrijk, onze klantenservice heeft een diepgaande kennis van alle producten uit ons assortiment.2-improve energy
Nino Eerenberg

Symon Spiersweg 7D10
1506 RZ Zaandam
T. +31 (0)75-6703958
E. Info@2-improve.com
I. 2-improve.com

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Juni 2018

Eerste zonnepanelen rollen in oktober 2018 uit fabriek Energyra: ‘Kleine maar vergaand geautomatiseerde zonnepanelenfabriek heeft in Europa de toekomst’ Kansen voor Nederlandse machinebouwers, maar concurrentie groot:...
Vacatures
Oranjedak zoekt:

PV engineer

Oranjedak zoekt een PV engineer/werkvoorbereider. Met vijf vestigingen binnen Nederland en ruim 40 jaar ervaring is Oranjedak is een van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche.
Fulltime • Zwijndrecht
Rexel Nederland zoekt:

Sales Consultant Multi Energie

Rexel Nederland zoekt een Sales Consultant Multi Energie voor Zoetermeer/Nieuwegein/Capelle/ Regio Midden Nederland
Fulltime • Zoetermeer/Nieuwegein/Capelle/ Regio Midden Nederland
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!