Zekeringstraat 43B
1014 BV Amsterdam (Nederland)
Contact: Jan-Roelof Stienstra
Telefoon: +31 (0)85 1300971

De Groene Monteurs

De Groene Monteurs
Schakel naar duurzaam

Wat doen we?
De Groene Monteurs verzorgt installaties van voornamelijk zonnepanelensystemen op woningen van woningcorporaties. We zijn de schakel tussen de woningcorporaties, projectaannemers en zelfstandig werkende monteurs. Ons team in Amsterdam zorgt er iedere dag voor dat ervaren monteurs zorgvuldig voorbereid op pad gaan. We zorgen voor een efficiënt installatieproces door het plannen van de bezetting, het regelen van materieel en materialen, het bewaken van de kwaliteit, het begeleiden van de oplevering en de administratieve verwerking.

Voor zowel de opdrachtgever als de monteur is De Groene Monteurs daarom een betrouwbare partij die vraag en aanbod bij elkaar brengt op een manier die voor iedereen winst oplevert. We maken het verschil door onze persoonlijke en klantgerichte benadering. Niet alleen richting opdrachtgevers, maar ook richting monteurs en bewoners. Onze kracht is dat we snel inspelen op veranderingen en sterk zijn in het oplossen van problemen.

Missie
Onze missie is om alle woningen van corporaties in Nederland op efficiënte wijze te voorzien van groene energie. Ieder jaar verzorgt De Groene Monteurs circa 3.000 duurzame elektrotechnische installaties. Zo dragen wij samen met onze opdrachtgevers en monteurs bij aan de versnelling van de verduurzaming van de energievoorziening in Nederland. We hebben de ambitie om dé installatiepartij voor de Nederlandse woningcorporaties te worden en groeien dan ook continu.

Nu in Solar Magazine

Maart 2020

Bergen krijgt energielandgoed met 265 hectare zonnepanelen en 175 hectare natuur: ‘Er moet iets achterblijven wat optelt…’ Vlaamse energieminister Zuhal Demir: ‘We gaan zonne-energie niet oversubsidiëren’...
Vacatures
AliusEnergy zoekt:

Service coördinator

AliusEnergy zoekt een service coördinator.
Fulltime • Eersel
Straightforward B.V. zoekt:

Trainee/Projectondersteuner

Straightforward B.V. zoekt een Trainee/Projectondersteuner
minimaal 32 uur • Schinnen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!