Solar Magazine - De Groene Monteurs
Zekeringstraat 43B
1014 BV Amsterdam (Nederland)
Contact: Jan-Roelof Stienstra
Telefoon: +31 (0)85 1300971

De Groene Monteurs

De Groene Monteurs
Schakel naar duurzaam

Wat doen we?
De Groene Monteurs verzorgt installaties van duurzame elektrotechnische installaties. We installeren zonnepanelensystemen op woningen van woningcorporaties en laadstations bij particulieren in opdracht van Charge Point Operators (CPO’s). We zijn de schakel tussen onze opdrachtgevers - zoals woningcorporaties, projectaannemers en CPO’s - en de zelfstandig werkende monteurs. Ons team in Amsterdam zorgt er iedere dag voor dat ervaren monteurs zorgvuldig voorbereid op pad gaan. We zorgen voor een efficiënt installatieproces door het plannen van de bezetting, het regelen van al het benodigde materiaal, het bewaken van de kwaliteit, het begeleiden van de oplevering en de administratieve verwerking.

Voor zowel de opdrachtgever als de monteur is De Groene Monteurs daarom een betrouwbare partij die vraag en aanbod bij elkaar brengt op een manier die voor iedereen winst oplevert. We maken het verschil door onze persoonlijke en klantgerichte benadering. Niet alleen richting opdrachtgevers, maar ook richting monteurs en bewoners. Onze kracht is dat we snel inspelen op veranderingen en sterk zijn in het oplossen van problemen.

Missie
Onze missie is om alle woningen van corporaties in Nederland op efficiënte wijze te voorzien van groene energie en om alle particulieren met een elektrisch voertuig te voorzien van laadstations. Ieder jaar verzorgt De Groene Monteurs circa 5.000 duurzame elektrotechnische installaties. Zo dragen wij samen met onze opdrachtgevers en monteurs bij aan de versnelling van de verduurzaming van de energievoorziening in Nederland. We hebben de ambitie om dé installatiepartij voor de Nederlandse woningcorporaties en CPO’s te worden en groeien dan ook continu.

Nu in Solar Magazine

September 2022

Verzekeraars massaal gestopt met vergoeden onzichtbare schade aan zonnepanelen Belangenorganisaties verdeeld over afbouw salderingsregeling zonnepanelen HERO: van toxisch pv-glas naar circulaire glas-polymeerfrontsheet voor zonnepanelen...
Vacatures
kWh People zoekt:

Project Manager Solar

Fulltime (40 uur) - Vreeland
Zonnefabriek zoekt:

Installateur Zonnepanelen

32-40 uur - Dordrecht
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!