Riva del Pasubio 14
35013 Cittadella (PD)
Contact: Harry Meyers – Business Development BeNeLux
Telefoon: +31 (0) 6 53175180
Fax: +39 049 5973490

FuturaSun Srl

FuturaSun is opgericht in 2008 door een team van PV experts uit de Veneto regio in Italië. Wij combineren de kennis vanuit het centrum van de Italiaanse fotovoltaïsche industrie met de dynamiek van Chinese toelevering. FuturaSun is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige zonnepanelen en is werkzaam in meer dan 70 landen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Cittadella, in de provincie Padua, Noord Italië. Onze twee nieuwe fabrieken in Taizhou, China zorgen voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 1 GW. FuturaSun heeft opslagfaciliteiten in Italië en in de haven van Rotterdam, waardoor wij een effectieve en snelle levering aan onze Europese klanten kunnen garanderen.

Onze klanttevredenheid is de beste bevestiging van de kwaliteit van onze producten. Daarnaast hebben wij een tal van onafhankelijke certificeringen ontvangen voor onze panelen van zowel TÜV Rheinland als DEKRA.


Nu in Solar Magazine

September 2020

Harm Valk, voorzitter van de projectgroep NTA 8800: ‘Fantastisch als je zonder zonnepanelen aan BENG-eisen kunt voldoen’ Kans hagelschade zonnepanelen grootst op platte daken en kleinst bij zuidoost-oriëntatie: ‘We leggen...
Vacatures
Eigenenergie.net zoekt:

AC Monteur

Fulltime (40 uur) - 5667KX
Zonnegilde B.V. zoekt:

Leerling Monteur PV-installaties

Fulltime (40 uur) - Betonstraat 9, 8263 BL Kampen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!