Riva del Pasubio 14
35013 Cittadella (PD)
Contact: Harry Meyers – Business Development BeNeLux
Telefoon: +31 (0) 6 53175180
Fax: +39 049 5973490

FuturaSun Srl

FuturaSun is opgericht in 2008 door een team van PV experts uit de Veneto regio in Italië. Wij combineren de kennis vanuit het centrum van de Italiaanse fotovoltaïsche industrie met de dynamiek van Chinese toelevering. FuturaSun is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige zonnepanelen en is werkzaam in meer dan 70 landen.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Cittadella, in de provincie Padua, Noord Italië. Onze twee nieuwe fabrieken in Taizhou, China zorgen voor een jaarlijkse productiecapaciteit van 1 GW. FuturaSun heeft opslagfaciliteiten in Italië en in de haven van Rotterdam, waardoor wij een effectieve en snelle levering aan onze Europese klanten kunnen garanderen.

Onze klanttevredenheid is de beste bevestiging van de kwaliteit van onze producten. Daarnaast hebben wij een tal van onafhankelijke certificeringen ontvangen voor onze panelen van zowel TÜV Rheinland als DEKRA.


Nu in Solar Magazine

Mei 2021

Zonnepanelen grote afwezige in Nationale Milieudatabase: fabrikanten van zonnepanelen moeten investeren in productgerichte milieudata om boot niet te missen Bonaire, Sint Eustatius en Saba: Veel zon, (nog te) weinig...
Vacatures
De Groene Monteurs zoekt:

Monteur zonnepanelen Brabant en Limburg

Fulltime (40 uur) - 1014 BV
ProfiNRG zoekt:

Medewerker Finance

Fulltime (40 uur) - 3542DM
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!