Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden
Contact: Patrick Prosee
Telefoon: 058 288 47 39

Jual Solar | Technea Duurzaam

Met de stormvaste & ballastvrije montagesystemen van Jual Solar kies je als installateur voor zekerheid. Door de fixatie aan de dakconstructie zijn zonnepanelen, collectoren, lbk en warmtepomp units bestand tegen 3x hogere trek, druk en stuwkracht dan benodigd. Zelfs bij de zwaarste stormen blijven de installaties veilig op het dak liggen.

100% waterdicht
Bij de Jual Solar kun je garantie geven op waterdichtheid. Bij het montagesysteem worden namelijk speciale dakconsoles gebruikt. Deze worden in de fabriek voorzien van exact dezelfde dakbedekking als bij het project.

Oplossing voor ieder type dak
Omdat de consoles per project op maat worden gemaakt is er een oplossing voor ieder dak:

  • Plat, hellend, ronde en lichte dakconstructies
  • Voor iedere hoogte (ook hoge woontoren)
  • Houten, betonnen en stalen dakconstructies
  • EPDM, PVC, Bitumen dakbedekking
  • Geïsoleerde en niet geïsoleerde daken

Dakbehoud
Doordat je bij Jual Solar geen gebruik maakt van ballast voorkom je schade aan de dakbedekking en lopende systemen. Door de druk, windbelasting en thermische werking kan de druk van ballast zorgen voor beschadigde dakbedekking met mogelijk lekkage tot gevolg. Ook dak-functionaliteiten als waterafvoer blijven bij dit systeem behouden.

Technea Duurzzaam
Deze distributeur en kennispartner levert sinds 1998 duurzame installatietechnieken op gebied van energiebesparing, opwekking en opslag. Zij zijn exclusieve leverancier van Jual Solar.

Projecten
Jual Solar wordt al jaren door vele installateurs gebruikt. Op de website van Technea zijn een aantal projecten gepubliceerd ter inspiratie.


Nu in Solar Magazine

September 2019

Coolback wil de wereld veroveren met rendementsverhogende achterwand zonnepanelen Nieuwe BENG-eisen per 1 juli 2020 van kracht: ‘De tijd van schaampaneeltjes is definitief voorbij’ SDE++ biedt kansen voor zonnewarmte: subsidie...
Vacatures
Zonnegilde B.V. zoekt:

Uitvoerder PV-installaties (Omvormer en AC-werkzaamheden)

Bedrijfsprofiel Zonnegilde BV is dé specialist op het gebied van het adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelenprojecten voor de grootzakelijk eindgebruikers, (semi)overheid en aannemers. Door onze specifieke expertise werken wij...
Fulltime (40 uur) - 8263BL
Coolblue zoekt:

Teamleider Zonnepanelen Installatie

Plus- en minpunten + Je zorgt ervoor dat de geplande installaties volgens afspraak worden geïnstalleerd en opgeleverd. + Je zorgt voor de juiste samenstelling van de teams, zodat het team goed met elkaar kan samenwerken. + Je teams krijgen...
Fulltime (40 uur) - Tilburg
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!