Pallasweg 13
8938 AS Leeuwarden
Contact: Patrick Prosee
Telefoon: 058 288 47 39

Jual Solar | Technea Duurzaam

Zonnepanelen, zonnecollectoren of warmtepomp-unit ballastvrij en toch stormvast monteren op het dak? Met Jual Solar kies je voor zekerheid. Onze speciale dakankers, dakconsoles en het montagesysteem fixeer je namelijk aan de bestaande dakconstructie. Hierdoor is ballast overbodig, maar geven we wel garantie bij extreme weersomstandigheden.

Garantie op totaal oplossing
Bovendien geven we garantie op de volledige installatie. Op basis van projectgegevens en de windbelasting rekenen we het complete systeem door en maken op basis daarvan een voorstel voor de benodigde materialen. Hierdoor kunnen we garantie geven op waterdichtheid, bij zware stormen en complexe dakconstructies.

100% waterdicht
Ondanks dat je het dak doorboort, garanderen we dat het dak na oplevering 100% waterdicht blijft. Onze dakconsoles voorzien we in de fabriek namelijk van exact dezelfde dakbedekking als op jouw projectlocatie.

Oplossingen voor:

  • Warme en koude daken
  • Platte, schuine en gebogen dakconstructies
  • Houten, betonnen en stalen dakconstructies
  • EPDM, PVC, Bitumen dakbedekking
  • Grote hoogtes (>70 meter)
  • Geïsoleerde en niet geïsoleerde daken

Geen druk op de isolatie
Bij ons drukt het montagesysteem niet op de isolatie. We schroeven de dakconsoles namelijk niet rechtstreeks vast aan de dakbedekking, maar gebruiken speciale ankers. Deze ankers worden één geheel met de stalen, betonnen of houten dakconstructie. Hierdoor drukt het gewicht van de zonnepanelen op de dakconstructie en niet op de isolatie.

Dakbehoud
Zonder ballast werken heeft nog een voordeel. Door de druk, windbelasting en thermische werking kan de druk van ballast voor beschadigde dakbedekking zorgen met mogelijk lekkage tot gevolg. Ook heb je geen obstakels meer op het dak waardoor het water makkelijk wegloopt.

Technea Duurzzaam
In Nederland werken we exclusief samen met Technea Duurzaam. Deze distributeur is sinds 1998 gespecialiseerd in duurzame installatietechnieken op gebied van energiebesparing, opwekking en opslag.

Projecten
Nieuwsgierig naar ons montagesysteem? Bekijk de onderstaande video. Op de website van Technea staan tevens vele projecten ter inspiratie


Nu in Solar Magazine

September 2021

Marieke Beugel (Verbond van Verzekeraars): ‘Verzekeraars zijn niet bang voor zonnepanelen’ Radovan Kopecek over renaissance Europese zonne-energieketen: ‘Pv is coming home’ Erik de Leeuw (SOLARWATT): ‘Geen zin om...
Vacatures
KiesZon zoekt:

Field Service Engineer

Fulltime (40 uur) - 5248 NL
KiesZon zoekt:

Uitvoerder

Fulltime (40 uur) - 5248 NL
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!