NaGa Solar Holding B.V.

NaGa Solar is een professioneel, ervaren ontwikkelaar en investeerder van verschillende grootschalige projecten in de zonne-energie sector. Wij ontwikkelen zonne-parken van begin tot eind. In iedere situatie vinden wij de beste solar-PV oplossing voor u. Hierbij houden wij rekening met de esthetica van de omgeving en vinden wij het belangrijk om een stuk grond van meerdere functies te voorzien. Denk hierbij aan grazende schapen tussen de zonnepanelen, combinaties met vrije uitloopkippen of zelfs lage gewassen. Ons team levert een uniek proces met bewezen succes. Wij gaan stapsgewijs te werk. Het proces start bij het initiëren van een idee. Vervolgens  coördineren wij elke stap van het ontwikkelingsproces. Tot slot genereren wij een bouw-klaar project en overzien de bouw tot de oplevering en aansluiting aan het net.

Ons portfolio en daarvoor onze bijdrage aan het behalen van klimaatdoelstellingen, groeit snel. Momenteel wekken onze projecten samen per jaar ongeveer 100 miljoen kWh aan energie op, genoeg voor een CO2 reductie van circa 51.000 ton.

NaGa Solar ontwikkelt duurzame energie oplossingen voor heel Nederland en daarbuiten. Ons portfolio bestaat uit verschillende projecten. Zo bieden wij de ontwikkeling van zowel grondgebonden zonne-parken als dak oplossingen aan. Daarnaast innoveren wij in speciaal ontworpen oplossingen voor specifieke locaties. Een voorbeeld hiervan is asbestsanering in combinatie met duurzame zonne-energie. Voor het realiseren van deze projecten, investeert NaGa Solar in het verwijderen van asbest in daken van logistieke panden of andere gebouwen en plaatst een zonne-installatie die duurzame energie opwekt. Ook verdiepen wij ons in innovaties met betrekking tot “floating solar”. Dit zijn zonneparken die drijven op water. Ook hebben we een zonnepark ontwikkeld op een voormalig deponie. Bekijk nagasolar.nl voor een impressie van ons portfolio en meer informatie. Volg ons ook op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

NaGa Solar Holding B.V.
Henny Pelsers

  

NaGa Solar Holding B.V.
Henny Pelsers
Marathonweg 1
6225 XV Maastricht
T. +31 (0)43 31 11 943
E. info@nagasolar.nl
I. www.nagasolar.nl

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Juni 2019

Nieuwe erkenningsregeling voor de solar installateur op stapel: ‘We scheppen helderheid voor alle stakeholders’ Leisurelands en STIRR onderzoeken kansen van zonnepanelen op recreatiewater: alleen in provincie Gelderland al potentie...
Vacatures
Zon & Zo zoekt:

Teamlid Servicemonteur

Zon & Zo zoekt een Teamlid Servicemonteur
Fulltime • Alblasserdam
Wocozon zoekt:

Klantenservice Medewerk(st)er

Wocozon zoekt een Klantenservice Medewerk(st)er
32-40 uur • Utrecht - De Meern
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!