Sobolt

Sobolt B.V. ondersteunt het gebruik van zonne energie op elk niveau. Sobolt analyseert aard-observatie-data met state-of-the-art computer science technieken om nieuwe inzichten te vergaren ten behoeve van de energietransitie. Huidige oplossingen richten zich op het in kaart brengen van geïnstalleerd vermogen, analyse van zonne-potentieel en het minimaliseren van verliezen door vuil opbouw op industriële zonne-installaties. Daarnaast is Sobolt continu bezig met het zoeken naar, en ontwikkelen van slimmere oplossingen.

Met haar SolarSearch software biedt Sobolt de unieke mogelijkheid om geïnstalleerde pv-systemen compleet inzichtelijk te krijgen. Huidige databronnen zijn incompleet, niet up-to-date, non-locatiespecifiek en slecht toegankelijk. Op basis van
luchtfotografie geeft Sobolt een compleet overzicht van al het geïnstalleerd vermogen binnen de regio tot op adres niveau.
PV-potential is ongeëvenaard in haar accurate opbrengst voorspellingen. Uitgebreide analyse van horizon, dakconstructie en weerdata leveren de meest kostenefficiënte plaatsingsmogelijkheden voor zonnepanelen.

Momenteel is Sobolt bezig met de ontwikkeling van DirtDetect, een veelbelovende dienst in het optimaliseren van  schoonmaakplanning van industriële zonne-installaties. Met behulp van satellietdata kan de vuil opbouw op de panelen gemonitord worden. Opgewekt vermogen wordt gemaximaliseerd door tot op rijniveau het ideale schoonmaak moment te bepalen.

Sobolt B.V.
Jeroen van Zwieten

Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
E. info@sobolt.com
I. www.sobolt.com

Solar Industry Register
De volgende bedrijven hebben zich laten opnemen in het Solar Industry Register, meld uw bedrijf ook aan!
Nu in Solar Magazine

Marktgids Zonne-energie 2019

De Marktgids Zonne-energie 2018 kent 12 rubrieken met onder meer de volgende redactionele artikelen: COVERSTORY  Vlaamse zonne-energiemarkt maakt zich op voor lineaire groei Nederland maakt zich op voor het solar decennium NATIONAAL...
Vacatures
Zonnefabriek zoekt:

Startend Inkoper

Zonnefabriek zoekt een Startend Inkoper
Fulltime • Amsterdam
Zonnegilde zoekt:

Project Engineer PV-installaties

Zonnegilde zoekt een Project Engineer PV-installaties
Fulltime • Kampen
Meld mij aan voor de nieuwsbrief van Solar Magazine!
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!